Connect with us

Lifestyle

CCC откри първия си магазин в България

Avatar

Публикувано

на

CCC Store Sofia Ring Mall 1 600 11805

На 18 март 2015 година полската фирма за производство и търговия с обувки и чанти CCC откри първия си магазин в България. Той се намира в столичния Sofia Ring Mall и е разположен на 750 кв. м. търговска площ. Новата fashion дестинация предлага богат асортимент от модни марки, които могат да се закупят ексклузивно в ССС. Клиентите имат възможност да се възползват от широкия асортимент от над 1000 артикула.

 В CCC – Sofia Ring Mall вече е на разположение и новата колекция за пролет/лято 2015 година, която предлага обувки, чанти и аксесоари за дамите, мъжете и децата. Само до 5 април е налична и специална оферта по повод откриването на магазина – всички артикули са с 20% намаление.

 На 25 март, само седмица след откриването на първия магазин в страната, CCC ще отвори врати и в Русе (Мол Русе). Предстоят откривания на още обекти в София, Варна, Бургас и Стара Загора.

 Дългогодишният опит на компанията в производството и търговията осигурява на клиентите високо качество, разумни цени и атрактивен дизайн. За това се грижат експертите на ССС, които внимателно подбират най-добрите материали и изграждат разнообразен асортимент от различни модели и марки. Всяка нова колекция включва както съвременни решения, отговарящи на горещите тенденции в стила, така и класически елегантни обувки за мъже и жени. ССС също така предлага спортни линии и предложения за децата.

Lasocki_600_11808

 В рамките на един моден сезон компанията представя близо три хиляди модели обувки и чанти, а общият брой регистрирани търговски марки, собственост на ССС, са 67. Част от тях ще бъдат представени и в България наред с най-популярната – бранда Lasocki за изделия от естествена кожа.

Advertisement

 „Радваме се, че българските клиенти вече ще могат да се възползват от дългогодишния опит на полското производство с влизането на ССС на пазара. Надяваме се съвсем скоро те сами да се убедят в качеството, разнообразието и разумните цени, които предлагаме. Планираме да се развиваме и да растем в страната, така че все повече хора да имат достъп до това”, коментира Венцислав Огнянов, Генерален директор на ССС за България.

Continue Reading
Advertisement