Connect with us

Музика

Celine Dion се завръща с нов проект

Avatar

Публикувано

на

Sony Music Entertainment обявиха, че официалният саундтрак към продукцията Love Again с нейно участие излиза на 12-ти май, същия ден, в който филмът тръгва по кината. Албумът с 14 песни включва пет нови парчета от певицата, включително заглавната песен „Love Again“, написана от Dan Wilson и ROSIE. Саундтракът включва първата нова музика от Celine след албума й Courage от 2019 г., заедно с 6 от миналите й хитове, както и специална селекция от филмова музика.

„Много се забавлявах, правейки този филм. Да имам привилегията да се появя с красивите и талантливи актьори Priyanka Chopra Jonas и Sam Heughan в първия ми пълнометражен филм е подарък, който ще ценя завинаги. Надявам се, че хората ще харесат проекта, както и новите песни”, споделя певицата.

С участието на Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan и самата Celine Dion (в първата й филмова роля), саундтракът на Love Again включва единадесет парчета от певицата, които са вплетени в сюжета на продукцията. В скорошно интервю за списание People, Sam Heughan споделя, че „музиката на Celine обединява неговия образ с този на Priyanka по емоционален начин“.

Continue Reading
Advertisement