Connect with us

Красота

CeraVe Days идва в България

Avatar

Публикувано

на

CeraVe Days dermatoloske konsultacije scaled

По повод началото на новата учебна година, известният американски дермокозметичен бранд CeraVe започва проекта „CERAVE DAYS“ с цел да запознае младите хора и студентите с важността на здравето на кожата и да ги образова за правилната ежедневна грижа за кожата

Връзката между появата на пъпки и изпитната сесия е една от вечните мистерии на студентския живот. По време на CeraVe days студентите в София, Пловдив и Благоевград ще могат да си обяснят нея, както и да зададат други подобни въпроси на експерти като специалиста по дерматовенерология д-р Катерина Стоянова и специалистът по дерматовенерология д-р Самер Шокър. Към тях ще се присъединят и популярният инфлуенсър Изабел Овчарова, която е и един от посланиците на бранда. Този проект, подобно на всички продукти на CeraVe, е създаден в сътрудничество с дерматолози и има за цел да предостави ефективни решения на младите хора за правилна грижа за кожата.

Първото от поредицата образователни събития ще се проведе на 20 октомври в Биологическия факултет в София, след което на 23 октомври ще продължи в Студентски парк)  в същия град. Следват Медицинският университет в Пловдив на 25 октомври и Американският университет в Благоевград на 27 октомври.

Пред сградата на университета на разположение на студентите ще бъдат дерматолози, които ще извършват безплатни консултации относно грижата за кожата според нейния тип и нужди. В приятна атмосфера и с чаша кафе, студентите ще имат възможност да общуват, да се забавляват, но и да научат как правилно да се грижат за кожата си.

CeraVe технология за красива и здрава кожа

Advertisement

Освен полезни съвети, студентите ще имат възможността да изпробват мостри на почистващи продукти и кремове за лице и тяло CeraVe. Тези продукти са известни в цял свят с богатството си на серамиди и  естествени липиди, и уникалната патентована MVE технология за постепенно освобождаване на съставките, която осигурява дълготраен ефект. Научно доказано е, че тази комбинация успешно възстановява кожната бариера и представлява първа линия на защита срещу замърсяващи частици, бактерии, UV радиация и други външни фактори.

Всеки, който се интересува по-задълбочено от правилната грижа за кожата, ще има възможност да присъства на панелна дискусия в аулата на университета, където се провежда проектът, и да зададе на експертите въпроси, от които се интересува. Панелисти ще бъдат специалистите по дерматовенерология д-р Катерина Стоянова и д-р Самер Шокър, представителят на бранда CeraVe Илина Маринова и посланика на бранда Изабел Овчарова, които ще отговарят на въпросите на студентите и ще им предоставят професионални съвети и полезна информация.

„За мен е удоволствие да бъда част от този проект за обучение на младите хора относно правилната грижа за кожата, защото знам, че понякога се случва да търсят съвет на неподходящото място. Кожата е нашият най-голям орган и първа линия на защита, затова се нуждае от адекватна грижа в зависимост от типа си. От практиката виждаме, че голяма част от младите хора имат кожа, склонна към несъвършенства, че ги притеснява акне, което често се появява преди изпити, което изобщо не е изненадващо, защото кожата реагира силно и на стрес. Важно е ние, дерматолозите, да им помогнем да намерят най-добрите решения и затова CeraVe, като марка, разработена от дерматолози, е правилният партньор за подобни действия!“ казва известният специалист по дерматовенерология д-р Самер Шокър.

Лицето на CeraVe Изабел Овчарова сподели вълнението си, че ще бъде част от този образователен проект. „Голяма част от нас са се борили или в момента се сблъскват с проблемна кожа, така че това е наистина страхотна възможност за студентите да получат информация и адекватни съвети за грижата за кожата си. Дори и кожата да се чувства и изглежда добре в момента, това не означава, че не се нуждае от основни грижи. Вярвам, че моят опит и особено експертните съвети, ще бъдат от голяма полза за всички, които се присъединят към нас на лекциите“, допълни Изабел.

Специалното предложение на CeraVe

Advertisement

В периода от 15 октомври до 15 ноември тече специално предложение с  всички продукти на CeraVe в онлайн аптека BENU. С код CERADAYS студентите могат да ползват 20% отстъпка при покупка на продукти от широката гама на бранда, включваща гамиза почистване и хидратация на лицето и тялото за различни типове кожа: суха, мазна, смесена и изключително суха и груба кожа.

Сред младите хора се откроява гамата  Blemish Control, предназначена за кожа, склонна към несъвършенства. Тази гама, която стана изключително популярна, включва почистващ гел и гел за кожа, склонна към несъвършенства. В CeraVe ще откриете още продуктите за почистване на лице и тяло, специално адаптирани за всеки тип кожа, които придобиха култов статус. Сред тях са хидратиращият, измиващ гел за лице и и измиващата гел-пяна, които не само ефективно почистват и хидратират, но и премахват излишния себум, като същевременно запазват защитната бариера на кожата.

Повече информация за CeraVe можете да намерите на официалния сайт на бранда.

Continue Reading
Advertisement