Connect with us

Музика

Charlotte de Witte и Onyvaa на първия SOLAR за годината!

Avatar

Публикувано

на

Charlotte de Witte by Marie Wynants 8

Charlotte de Witte, снимка: Marie Wynants

Фестивалът, организиран от Yalta Club, ще се проведе на 2 април в зала 3 на НДК

След откриването на клубния сезон YALTA CLUB обявиха и първия SOLAR за годината. Фестивалът се завръща на 2 април в зала 3 на НДК с диджей номер 1 в света за 2020 и 2021 година в Alternative Top 100 класацията на DJ Mag, CHARLOTTE DE WITTE. Първата белгийката, която успява да запази мястото си на върха за втора поредна година и която буквално превзе света на електронната музика ще е в компанията на ONYVAA (Лос Анджелис) и резидента на YALTA CLUB, LIUBO URSINY.

Безспорно, Charlotte de Witte е име, което се откроява през последните години. Притежаваща нагласа и работна етика, заявени от мнозина, но издържани от малцина, тя се превърна в един от най-търсените диджеи и продуценти в света. Висококачествените ѝ живи изпълнения по целия свят, кориците ѝ за Mixmag и DJ Mag, както и наградите и топ позиции във всички класации потвърждават мястото и на сцената и в сърцата на публиката. Charlotte de Witte, която има почти 2 милиона последователи в социалните мрежи е и собственик на успешния бутиков лейбъл KNTXT, чрез който организира събития, издава музика и курира радио предавания.

Едно от най-актуалните имена на световната техно сцена, Charlotte de Witte пристига в София заедно с изгряващата звезда ONYVAA, която е важна част от лейбъла KNTXT. През изминалата година, американката продължи поредицата си от отлични релийзи с издаването на EP oт четири парчета, наречено „Lost Angeles”.

Advertisement

Посетителите на SOLAR 2022 ще бъдат допускани само при представяне на едно от следните:

  1. Сертификат за ваксинация.
  2. Документ, удостоверяващ преболедуван Covid-19 през последните 6 месеца.
  3. Документ за отрицателен PCR тест в рамките на 72 часа или документ за отрицателен антигенен тест, направен до 48 часа преди събитието.
  4. Отрицателен антигенен тест, направен на място в мобилния пункт, който ще бъде позициониран пред входа на НДК.

Билети за събитието могат да бъдат закупени предварително от Eventim, Epaygo.bg и OMV на цена от 60 лв. за стандартен билет, 100 лева за ВИП и 120 лева за Бекстейдж.

Continue Reading
Advertisement