Connect with us

Музика

Childish Gambino е Donald Glover в „Bando Stone & The New World“

Avatar

Публикувано

на

Album Artwork1 jpg

Кредит: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Певецът и актьор Donald Glover, по-известен като Childish Gambino, официално се сбогува с псевдонима си с предстоящия си 6-ти албум „Bando Stone & The New World„. Премиерата на колекцията е на 19 юли, като това ще бъде финалният проект на изпълнителя с артистичното му име. За създаването на записа Donald Glover се вдъхновява от музиката на Prince, която придружава филма „Batman“ от 1989 г. Първият сингъл, който Donald разкрива, е „Lithonia“. През уикенда Glover сподели и трейлър на филма „Bando Stone & the New World“, който е режисиран от самия артист и включва песните от новия албум.

Звездата признава, че му е трудно да се съсредоточи върху музиката между актьорските си роли и семейството, като споделя: „След като имаш деца, ежедневието ти става доста по-интензивно, а за мен е огромно удоволствие да присъствам в техния живот. Вече не мога да си позволя да творя, когато си реша. След определено време изкуството започва да се планира. Хората сами ще се убедят в моята искреност, когато чуят цялото произведение. Нямам търпение!“

Advertisement

От 2017 г. насам Gambino споделя намеренията си да се откаже от псевдонима си, но издава хитовия сингъл „This Is America“, друга забележителна песен „Summertime Magic“, албума „3.15.20“ от 2020 г. и неотдавнашната нова версия на „Atavista“.

Това лято Glover тръгва на турне, което ще продължи през 2024 г. и включва концерти в Северна Америка, Европа и Австралия. На различните места ще го подкрепят изпълнителките Willow и Amaarae. На 6 юли Donald ще бъде домакин на ексклузивно интерактивно преживяване в Ню Йорк, наречено „Childish Gambino Live From Little Island“. Събитието ще бъде първата възможност за феновете да чуят новата му музика.

Continue Reading
Advertisement