Открийте ни и в

Музика

Christina Perri пусна новия си сингъл “evergone”

Avatar

публикувано

на

Christina Perri пусна новия си сингъл “evergone” 141

снимка: ПР

Мултиплатинената певица и автор на песни Christina Perri пусна чисто новия си сингъл “evergone”.  У нас можете да го слушате чрез Орфей Мюзик / Atlantic Records! Новата песен маркира първия студиен сингъл на  Christina от 8 години след издаването на 2 пъти платинено сертифицирания хит  “Human”. Сингълът е писан от Christina, Jennifer Decilveo, Jordan Miller и Jason bell и е продуциран от Jennifer Decilveo. Песента следва съвземането на  Christina от загубата на дъщеря й Rosie. През пътуването си тя осъзнава, че Rosie никога няма да си е отишла наистина и че ще остане с Christina завинаги в спомените й.

За изданието Christina споделя, “Новият ми сингъл ‘evergone’ е много повече от поредното издание. Това е история за тъга и загуба и избора да повярваш, че човекът, когото си загубил, не си е заминал напълно. Писането на тази песен ми помогна да се излекувам от скорошната загуба на дъщеря ми, Rosie. Надявам се думите ми да помогнат на другу през собствените им болка и лекуване“.

Новият сингъл следва албума за лека нощ на Christina от края на 2021,  songs for rosie, който е в ечест на дъщеря й Rosie, починала на 24 ноември 2020.

Christina е завършила записа на нетърпеливо очаквания трети албум и скоро ще анонсира издаването му.

Реклама