Connect with us

Кино

Cinemah! – когато киното е фетиш

Avatar

Публикувано

на

boobtube

За втора поредна година Cinemah! привлича киномани и киноманиаци с необичайна и интригуваща селекция! Проектът представя предимно стари, чудати и нискобюджетни филми, които никога до този момент не са показвани у нас. A основната концепция е  филмът е толкова слаб, че непременно трябва да се гледа!“. Тази година Cinemah! ще показва по една прожекция на месец, на която ще бъдат подчинени различни съпътстващи инициативи и активности, според посланието и естетиката на филма.

Новата 2017 година ще започне с нечуван спектакъл! На 13 януари (петък) в Дом на киното ще се излъчи софт порно комедията от 1975 година „The Boob Tube“. Замислена като сапунена опера „за възрастни“, лентата разказва историята на млад психиатър, който се премества в жилищен блок обитаван от самотни, зажаднели за секс дами. Допълнителна пикантерия и забава ще внесат секси рекламите, които се излъчват по време на филма.

В паузите преди и по време на прожекцията зрителите ще се насладят на атрактивни бурлеска танци и музика. За доброто настроение Cinemah! ще осигури бар с крафт бира, топъл сайдер, по-твърд алкохол и вкусно хапване за тези, които имат нужда от допълнителни калории.

Всички присъстващи ще получат и подаръци от Sexwell.bg и Taxime.bg.

След прожекцията партито ще се прехвърли в Cush.BAR и French 75 в близост до Дом на киното.

Advertisement

Програма на Cinemah! през януари:

Дом на киното, 13.01.2016 г.

22.00 – начало на събитието

22.30 – начало на прожекцията

23.15 – време за почивка

Advertisement

23.30 – продължаване на прожекцията

00.15 – край

Цена на билета: 5 лева

Няма да се допускат лица под 18 годишна възраст!

Cinemah! стартира експериментите си с непознати кино заглавия през 2016 година с прожекции в G8, Дом на киното, и One More Cinema. Фестивалът се стреми да създаде всеобхватно преживяване, съчетавайки арт концепция, кино селекция, хубава музика, вкусна храна и напитки. 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement