Открийте ни и в

EDM

Citizen Kain гостува единствено на Cacao Beach у нас през 2018

Avatar

публикувано

на

Citizen Kain гостува единствено на Cacao Beach у нас през 2018 141

Citizen Kain, снимка: ПР

Френският артист идва този петък заедно с Carlo Ruetz и Luigi Rocca

Този петък, 24 август, Cacao Beach ще посвети изцяло на техното. Зад пулта ще се изредят четирима артисти, познати на електронния жанр – Citizen Kain от Франция, Carlo Ruetz от Германия и Luigi Rocca от Италия. Българското участие ще бъде в лицето на Shoto, а партито ще започне в 23:00.

Любимият френски артист – Citizen Kain, ще гостува в България и тази година с разликата, че Cacao Beach ще бъде единственият клуб, който ще посети през 2018. Причината е необикновеният заряд, който му носи едно от най-обичаните родни парти места, както и феновете, които го обожават още от първите му участия тук. Този път, за българската публика, французинът ще представи специален, 90-минутен live сет.

Утвърденото с години име се дължи на опита и стиловете, с които се сблъсква от половин десетилетие, но днес Citizen Kain смело заявява, че създава остро техно, уважавано и обичано от ред световниизвестни фестивали и клубове. С продукцията му работят и имена от ранга на Richie Hawtin, Dubfire, Joseph Capriati.

Carlo Ruetz е артистът, чийто дебютен албум Breakthrough прави името му популярно по света буквално за дни. В рамките на 24 часа албумът се нарежда на топ място в класацията на Beatport за минимал техно и остава на същата позиция седмици наред. Отново Richie Hawtin е един от от първите, които го забелязват и го превръща в част от поколението на лейбъла MINUS, за който Ruetz създава няколко EP-та, а впоследствие взима и участие в партитата ENTER на Ibiza.

Третият гост е италианецът Luigi Rocca, чийто индивидуален стил, комбиниран с дийп диско звучене, го изпращат на международни сцени от високо ниво вече години наред. Харесван и подкрепян е от имена като Tiesto, Dubfire, John Acquaviva, което говори достатъчно за разнообразния му талант, поставил го в топ 100 класациите на Beatport. Luigi Rocca издава музиката си за за някои от най-големите музикални лейбъли като Toolroom Records (Mark Knight Label), Armada (Armin Van Buuren Label), 303Lovers и други.

Билети можете да закупите от OMV, касите на Eventim в цялата страна, както и на бара в клуба.

Повече информация за програмата на CACAO BEACH CLUB може да откриете на официалната страница във Facebook, както и на cacaobeach.bg