Connect with us

Музика

CITY TV споделя снимки в BG ефир

Avatar

Публикувано

на

CITY TV медията, която първа пуска и налага новите летни хитове, представя за първи път в българския телевизионен ефир споделяне на потребителски снимки в ефира! Хитовото снимково приложение влиза от социалните мрежи директно в тв ефира на музикалната телевизия!

Като партньор на най-мащабното музикално турне и тази година – Coca-Cola Happy Energy Tour, CITY TV участва с много активности на всички концерти от турнето, а екипът й разработи специално за събитието игра със споделянето на потребителски снимки по телевизията, която стартира днес и не е правена в България до момента!

Всеки делничен ден между 17:00 и 17:30 зрителите на CITY TVще могат да видят собствените си снимки, обработени и качени в социалното приложение за снимки в тв ефира като им поставят хаштаг #спесен. Присъствието на още един хаштаг – #diamondcircle пък може да донесе на фотографа на снимката достъп до най-желаното място по време на последния концерт от Coca-Cola Happy Energy Tour – диамантния кръг. Тази година, той е още по-специален, защото се намира на самата сцена и в непосредствена близост до звездните изпълнители.

Грандиозният финал на най-мащабното музикално турне у нас, ще бъде на 14 септември в София на площад Батенберг, където към звездния състав на турнето ще се присъедини и световната музикална сензация Джеймс Артър. Талантливата британска звезда пристига за първи път в България. Изпълнителят на „Impossible“ предизвика истински фурор сред феновете с видео обръщение от личната си Facebook страница: „Елате да се забавлявате с мен и с още много други звезди на 5-годишнината на Coca-Cola Happy Energy Tour на 14 септември в София!“.

Победителите от виртуалната игра на CITY TV, ще се теглят с томбола на случаен принцип, а имената им – ще се публикуват на 1 септември на www.city.bg.

Advertisement

Достъпът до всички концерти е безплатен, за още информация и изненади, следете CITY TV и Coca-Cola Happy Energy Tour във Facebooк (http://www.facebook.com//CCHappyEnergyTour).