Connect with us

Музика

CJ представи дебютен мини албум

Avatar

Публикувано

на

maxresdefault 7

Затвърждавайки се като един от най-сензационните пробивни глобални артисти през 2021, с повече от половин милиард стрийма и навлизане в топ 10 на Billboard Hot 100, възторжено аплодираният рапър CJ  от Staten Island, Ню Йорк днес разкрива нетърпеливо очаквания дебютен мини албум Loyalty Over Royalty. У нас той излиза чрез Орфей Мюзик/CJ Music Group/Warner Records и е наличен за слушане ТУК.

Началната песен “Politics” на практика експлодира, неподправената енергия на CJ изгаря в трака и противодейства със задъхани рими и заплашителни мелодии. Също така той сподели високо енергичното музикално видео към сингъла, което се усеща като празник на един шампион.

24-годишният артист се придържа строго към набраната инерция с всеки от осемте нажежени до червено парчета в Loyalty Over RoyaltyFrench, който се появява и в една от песните, е изпълнителен продуцент на мини албума, насочващ „младия цар” при всяка крачка. CJ дава огненото начало на това, което обещава да се превърне в незабравимо през 2021 с Loyalty Over Royalty. Вижте пълния траклист долу.

Миналият месец CJ се включи в заразителния ремикс “Czar” на  Busta Rhymes и пусна новия сингъл Bop”, който вече събра милиони слушания и видео гледания. В допълнение на отзиви от NMEHotNewHipHop и др., Complex похвалиха начина, по който  CJ не се колебае да заяви, че той разбира новия си статус на знаменитост“. Обаче UPROXX го казват най-добре, CJ спокойно може да каже, че неговата 2021 година започна великолепно“.

За да отпразнува пристигането на мини албума, CJ изнесе силно изпълнение на живо в YouTube с изненадващия гост French MontanaCJ, успоредно с DJ Enuff, избухна с достоен за големи аплодисменти сет от пет песни – наличен on-demand ТУК.

Advertisement

Разбира се, Loyalty Over Royalty също така съдържа хита, който даде началото на всичко, “Whoopty”. В допълнение на 500 милиона глобални стрийма, той наскоро получи златен сертификат и си уреди място на #10 и нагоре в Billboard Hot 100 и #3 в класацията за песни Hot R&B/Hip-Hop. Освен това, CJ оглави #1 в класацията на Billboard Emerging Artists Chart и се изкачи дo #10 в Global 200.

Continue Reading
Advertisement