Открийте ни и в

Музика

Club *MIXTAPE 5* открива сезона с два големи концерта

публикувано

на

Club *MIXTAPE 5* открива сезона с два големи концерта 137

Софийският club *MIXTAPE 5* открива музикалния сезон с два големи концерта. Септември ще бъде месецът на българските групи.

На 17.09 в голямата зала на клуба – A-Side, ще слушаме съвместния лайв на култовите Контрол и Ревю. Това ще е първият общ концерт на двете банди в клуба, като билети за събитието могат да бъдат намерени на предварителна продажба в мрежата на EVENTIM.

Седмица по-късно, на 25.09 отново на сцената в голямата зала ще излязат три от най-успешните съвременни певици – Рут, Миленита и Белослава. Това ще бъде вторият концерт на изпълнителките под покрива на *MIXTAPE 5*. През декември миналата година форматът отбеляза голям успех, привличайки повече от 600 фенове, жадни за красива и качествена музика на живо.

Приятната изненада за посетителите на *MIXTAPE 5* през този сезон е акустичната трансформация на A-Side. Голямата зала на клуба ще предложи на меломаните чувствително по-дълбок и плътен саунд, благодарение на обновената озвучителна система и допълнителните подобрения в акустиката на помещението.

[media-credit id=1 align=”aligncenter” width=”650″]5. PREVIEW FB Cover II RuMiBe[/media-credit]

Реклама