Connect with us

Музика

Coca-Cola и Katy Perry пускат съвместен музикален проект за рестарт на света

Avatar

Публикувано

на

Screen Shot 2020 11 13 at 12.10.02 PM

В партньорство със супер успешния DJ/музикален продуцент Tiësto и с отличителните вокали на набиращата популярност звезда Aitana, ремикс версията на песента “Resilent” от последния албум на Katy Perry, “Smile”, е позитивна и обединяваща хората музика в тези трудни за всички времена.

Визуализацията към “Resilient” feat. Aitana (Tiësto Remix) – Open To Better Film – бе представена днес. Режисьор на продукцията е Chloe Wallace и кадрите са отражение на позитивното и оптимистично послание на кампанията Coca-Cola ‘Open’. 

Katy Perry: “За мен тази кампания символизира израстването чрез предизвикателства. Песента ‘Resilient’ кореспондира много добре с тази теза, защото да си устойчив означава да успееш да станеш след като си паднал, да се учиш от грешките си. Харесвам усещането за единство, което идва с присъствието на Aitana в парчето и как посланието еволюира във важността на това да бъдем обединени като общност. Не само личното израстване е от значение, трябва да растем всички заедно!”

Walter Susini, Маркетинг мениджър на Coca-Cola за Европа: “Повече от 136 години, Coca-Cola използва гласа си, за да обединява хората по цял свят. В отговор на настоящата криза, създадохме кампанията ‘Open’, която акцентира върху това как светът се е променил, за да започнем да оценяваме това, което преди сме приемали за даденост. С наближаването на края на 2020, стартираме партньорство с Katy Perry, с което оставяме своето послание за надежда и позитивизъм, особено за следващите поколения. Изолацията доведе до това, млади хора да пропуснат важни житейски събития – от завършване на гимназия до това просто да прекарват свободно време с приятелите си лице в лице. Тази песен е посветена на тях.”

Advertisement

 Tiësto: “Било то чрез моята музика или чрез изявите си, да нося добро настроение и вълнуващи моменти е моя страст! За мен е чест, че получих тази възможност да обединя сили с Katy Perry и Aitana за този изключителен проект на Coca-Cola – нашата мисия е да събудим у хората повече оптимизъм и щастие в света, в който живеем днес!“

 Aitana: “Да участвам е песен на Katy Perry в сбъдната мечта за мен. Тази кампания и това партньорство са изключително важни сега и са посветени на всички хора, които са изправени пред някакво предизвикателство – малко или голямо!”

Continue Reading
Advertisement