Connect with us

Lifestyle

Coca-Cola празнува магията на Коледа с нова тематична кампания

Avatar

Публикувано

на

Christmas 5

Новата глобална рекламна кампания „Писмото“ стартира със сърдечното послание „Тази Коледа най-ценният подарък си ти.“

Тази седмица Coca-Cola стартира новата си глобална рекламна кампания с празнична телевизионна реклама, която олицетворява посланието „Тази Коледа  най-ценният подарък си ти“. Тя цели да насърчи хората да бъдат истински един с друг в тази безпрецедентна година, която до голяма степен преобрази начина ни на живот, общуване както и представите ни за споделеност и заедност.

Режисирана от носителя на Оскар Тайка Уайтити и създадена от Wieden+Kennedy London, лентата разкрива магията на Коледа в изпълнен с надежда разказ за безусловната бащинска любов и пътешествието на един баща, който иска да сбъдне коледната мечта на дъщеря си.

Коледната кампания напомня, че магията на Коледа е в свързването между хората и че най-големият подарък, който можете да дадете, сте самите вие. Тя допълва богатото наследство на марката от емблематични коледни кампании и отново ще се види, че Дядо Коледа има важна роля в сбъдването на празника.

Рекламата надгражда скорошната кампания „Отворени като никога преди“ – първата кампания на марката, откакто пандемията Covid-19 промени света. Тя беше създадена в името на новите възможности, открити като последица от оставането в къщи и призив да оценим всичко, което имаме около нас.

Advertisement

„2020 г. беше трудна година за много от нас и предстоящите Коледни празници ще бъдат още по-специални и смислени. Coca-Cola празнува Коледа с реклама, посветена на празника, от 20-те години на миналия век и в нея винаги има послание за единство и създаване на специални моменти. Тазгодишната реклама отразява истинската магия на Коледа – благодарността ни към близките, чувството за общност и нуждата ни да се посветим на близките си тази Коледа, като не просто присъстваме, а сме истински заедно, независимо дали виртуално или физически“, сподели Светлана Димитрова, Старши бранд мениджър на Coca-Cola за България.

Рекламата ще се излъчва в повече от 90 държави от началото на м. ноември, като изпраща послание за надежда и оптимизъм за човешкия дух в настоящото време на предизвикателства.

Бен Шафри и Томас Колман, представители на Wieden+Kennedy London, споделят:

„Прекрасно е да работим по глобална коледна кампания за световно известна и обичана марка. „Празниците идват“ исторически се свързват с началото на Коледа и ние сме много щастливи, че имахме възможността да надграждаме върху дългата асоциация на Coca-Cola с празничния сезон.“

.

Advertisement