Connect with us

Музика

CODE и Culture Beat Club представят вечер с най-доброто от Barry White

Avatar

Публикувано

на

studio54 final

Завладяващо присъствие. Широка, разтапяща усмивка. Грациозни движения. Мъжът на сцената запява с кадифения си глас „You My first, my last, my everything. And the answer to all my dreams.” и цялата зала започва да се извива в грациозни, танцувални движения. Бари Уайт сияе и дава всичко от себе си, а тълпата му  отвръща с почти религиозно обожание.

Барънс Юджийн Картър, който по късно ще стане известен на целя свят Бари Уайт, е роден в Тексас. Има трудно детство, но отгледания в среда, която го насърчава да развива музикалните си таланти, бързо намира пътя към сцената. На крехката възраст от 11 години влиза в професионалната музика, записвайки пианото за хита на Джеси Белвин -„Goodnight My Love“.

Кариерата му се развива светкавично. Младият изпълнител пише песни за известни артисти, а големият пробив идва с откритието на момичешката група Love United, на която става продуцент.

„I’ve Got So Much to Give“, неговият дебютен албум, се появява през 1973 г. и хитовете му започват да покоряват всички музикални класации.

Бари Уайт се превръща в легенда. Именно на тази легенда, на това звездно име на музикалния небосклон, докоснало милиони романтични души от цял свят, е посветено новото издание на Studio 54, организирано от парти лейбъла CODE в партньорство с Culture Beat Club ( бул. България 1, сградата на НДК).

Advertisement

На 23 април 2015 г. от 23:00 ч. меломаните ще имат възможност да се насладят на незабравимите песни на Бари Уайт в шикозната атмосфера на Culture Beat Club, специално аранжирана за да напомня най-добрите години на диско музиката и бляскавите партита в култовия нюйоркски клуб Studio 54.

Зад пулта ще застане резидент dj-а на партитата CODE – Emo a.k.a. EK. Специална изненада на вечерта ще бъдат китаристът Стойчо Стоянов, изключителен музикален артист, който в компанията на талантливата певица Мери Мердинян, ще изпълни нощта с нежни акустични звуци. Тяхното изпълнение ще включи любими фънк парчета, представени по модерен начин.

 

Вход свободен

Повече информация:

Advertisement

https://www.facebook.com/events/1640354166188266/

Continue Reading
Advertisement