Connect with us

Lifestyle

CofaMove: CofaNet става мобилен

Avatar

Публикувано

на

screen480x480Coface вече предлага на клиентите си мобилно приложение, осигуряващо достъп навсякъде и по всяко време до основните функции на Cofanet, онлайн платформа за управление на договори за кредитни застраховки. Приложението ще бъде достъпно за сваляне в App Store на Apple и Google Play Store.Иновативното за пазара на кредитни застраховки приложение CofaMove предлага достъп до информацията на Coface от всяко място. Така специалистите могат да подобрят адекватността си по отношение на поемането на рискове и да управляват по-лесно търговските отношения, когато са в движение, което повишава ефективността при преговори.

Сегашните функции на CofaMove включват идентификация на компанията, искане на кредитен лимит и поръчване на продукти за кредитно застраховане. Приложението е многоезичено и ще бъде на разположение на около 40000 Cofanet потребители без допълнителни такси.

„Стартирането на CofaMove е нова стъпка в пътешествието на иновациите, на което каним нашите настоящи и потенциални клиенти. То започна през 2012 г. с TopLiner и продължава с Easyliner и Policy/ Cash Master. Този нов инструмент отговаря на динамичното технологично развитие и отваря възможности за по-адекватно управление на риска. Чрез нашата интегрирана техническа платформа международните ни клиенти могат да използват този нова опция в световен мащаб още от първия ден „, коментира Патрис Лъскан, маркетинг и стратегически директор на Кофас Груп.

Continue Reading
Advertisement