Connect with us

Музика

CONTACT обединява сили с лейбъла FULL CIRCLE

Avatar

Публикувано

на

FINAL FULLCIRCLE

FINAL FULLCIRCLEНа 15 ноември в ROOM 1 на YALTA CLUB ще се проведе второто парти от серията CONTACT на STEFAN POPOV. Този път, в колаборация с лейбъла FULL CIRCLE и DJ MARK_K, артистите обединяват сили и талант, за да изненадат и усмихнат публиката с качествена музика.

На 23 октомври амбициозният диджей STEFAN POPOV си проправи път в ефира на радио NOVA, като стартира собствено предаване и поредица от партита в YALTA CLUB, носещи името CONTACT. Иметo на проекта е директна препратка към ролята, която носи музиката, а именно – „връзка” и свързващ елемент различни спомени, преживявания и хора. Зад концепцията на партито резидентът на YALTA залага както на позабравен, но качествен саунд, така и на музика, изпреварила времето си.
След редица участия в клубове в Атина и Лондон, на 15 ноември зада пулта ще застане и диджей MARK_K, част от лейбъла FULL CIRCLE. Чрез музиката си артистът се стреми да предаде специфичните си и необикновени възгледи. Те водят към едно напълно ново изживяване, отдадено на простите емоции и чистата любов към музиката.
Билети за партито могат да бъдат закупени на входа на цена от 10 лв. в деня на събитието.

Continue Reading
Advertisement