Открийте ни и в

EDM

COSMIC BOYS гостуват на CACAO BEACH този петък

Avatar

публикувано

на

COSMIC BOYS гостуват на CACAO BEACH този петък 141

Тази седмица ще завърши по един особено приятен и магичен начин. За това заслуга ще имат специалните гостите на CACAO BEACH Club в петъчната вечер, 14 август – COSMIC BOYS. Момчетата ще представят своята интерпретация на техно музика с обещанието, че ще ни накарат да останем чак до изгрев слънце. Към дуото ще се присъединят още VESSELIN и SHOTO, които ще допълнят саундтрака на вечерта.

Двамата френски диджеи и приятели, обединили страстта си към техно музиката в общ проект, наречен COSMIC BOYS, събират все повече и повече последователи след всяко свое участие, а лайв сетовете, с вече отличителен грууви техно стил, се помнят дълго. Контактът с публиката е контролиран, а емоциите, с които ги зареждат феновете резонира обратно със страшна сила и почти мигновено. Съвременните лица на техно сцената ще застанат зад пулта на новия CACAO BEACH Club, за да разкрият мистерията на френското техно и да спечелят още верни фенове.

До изгрев слънце ще чуем още и VESSELIN и SHOTO, а билети за партито могат да бъдат закупени от мрежата на EVENTIM.BG на цена от 25 лв.

Реклама