Открийте ни и в

Lifestyle

COZY CONFESSIONS е новото цветно приключение на Джули Лепоева

публикувано

на

COZY CONFESSIONS е новото цветно приключение на Джули Лепоева 142

снимка: ПР

COZY CONFESSIONS е новото онлайн кътче за съкровища за деца и техните майки, създадено с много любов и внимание към детайла от Джули Лепоева. Вдъхновена от своята дъщеря и тяхното лично приключение в света на детската мода, тя създава COZY CONFESSIONS с обещание за шарено, позитивно, оригинално и искрено съдържание.

KUKUKID е нов полски бранд, който oт пролетта на 2021г. навлезе и в българския пазар. Различава се със своите оригинални модели, лимитирани бройки и изключителни материи.
Създаден през 2014г. от 3 майки, обожаващи модата и още повече своите деца, брандът е категорично заявление за празник на детското в най-цветната му форма.

Трите дами решават да създадат бранд, който до момента не съществува за тях – едновременна комбинация от неподражаем стил, който те откроява в тълпата и безкомпромисно качество, с етикет OEKO TEX STANDARD 100 – признак, че материята и детайлите са тествани и гаранция, че изделието е безвредно за човешкото здраве и природа.

Слогън на бранда е “Rebel but cute” – точно каквито са и нашите деца.

KUKUKID произвеждат своите модели в лимитирани бройки за 18 държави, а вече и за България благодарение на Джули и Франки.

COZY CONFESSIONS е новото цветно приключение на Джули Лепоева 143

снимка: ПР