Открийте ни и в

EDM

Crazibiza и Mascota трупат грехове на Bedroom Beach

Avatar

публикувано

на

Crazibiza и Mascota трупат грехове на Bedroom Beach 140

снимка: PR

На 1 август за пореден път култовото диджей дуо Crazibiza гостува на Bedroom Beach. Зад това име се крият двама унгарски музиканти с артистичните псевдоними Tommyboy (с рождено име Тамаш Пацига) и Agebeat (с рождено име Балаз Хингий). Когато този тандем се събира през 2010 г., за да запише траковете Desire, Remembering, Dokker and Reach Out, по-младият Agebeat е почти новобранец с музикална кариера, наченала едва през 2009 г. За сметка на това колегата му Tommyboy се занимава с музика още от началото на 90-те години на миналия век.

Истинският успех ги спохожда през 2012 г., когато те се превръщат в едни от най-креативните диджей тандеми с над 100 релийза и ремикса в най-уважаваните световни лейбъли. Оттогава насетне имат по 150 гостувания годишно в клубове в Европа, Нова Зеландия, Китай, Хонг Конг, Япония, Южна Корея, Русия, Дубай, Северна и Южна Америка. Двамата унгарци не забравят обаче и родната страна – всеки четвъртък вечер те имат над 200 000 слушатели на вълните на будепещенското радио Music FM – 89.5 FM.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]Crazibiza[/media-credit]

На 1 август заедно с Crazibiza зад пулта на Bedroom Beach ще застане и българският диджей Mascota. Най-добрият БГ диджей за 2013 г., отдавна работи с унгарския тандем, а  миналата година засне видео на сингъла си Infected. Наскоро Mascota и диджей D-Trax направиха ремикс на Lonely One, едно от парчетата на Crazibiza. На 3 август в Beatport ще излезе новият ремикс на Mascota и D-Trax за PornoStar Records, лейбъла на Crazibiza. Заглавието му е eSQUIRE & Crazibiza feat. Kings – Waiting For.

На 1 август унгарците от Crazibiza, колегата им Mascota и всички фенове на хаус музиката ще се изправят и пред едно тежко изкушение – My favorite sin. Така се нарича новото тематично парти на Bedroom. Кои са най податливи на греховете? Онези, на които са им забранени. Затова на 1 август момичетата от балета Bedroom Ladies ще излязат на сцената като монахини и разкайващи се грешници. И едните, и другите оскъдно и секси облечени. Който не си е казал досега молитвата или не се е изповядал, да не бърза и да го остави за сутринта. Защото през нощта ще е натрупал много нови грехове!