Connect with us

Музика

Danny Morales, SEFU и 5 Стотака подкрепиха кампанията “Movember Bulgaria”

Avatar

Публикувано

на

Movember2

Danny Morales, SEFU и 5 Стотака от пловдивския лейбъл Centeo Produtcions, са първите български хип хоп артисти, които подкрепиха кампанията “Movember Bulgaria”.
Въпреки, че кампанията се провежда само от три години в България и все още се приема странно от хората, тъй като целта й е не да събира средства, а да популяризира най-смъртоностната болест при мъжете – рак на простата и нейното лечение, Centeo Productions се включиха безрезервно в инициативата.
По покана на 359 HIP HOP, Centeo Productions са първите български хип хоп артисти, които се престрашиха да се включат като едни иститински мъже, артисти с послание и бъдещи родители, а SEFU вече е татко.
Вижте „Movember Centeo в Салон за красота „Захир“

Най-големия сайт за хип хоп музика и култура в България – 359 HIP HOP, подкрепи и стана медиен партньор на кампанията „Movember” в България.
През месец ноември, съвместно с международното движение Movember, организаторите му от българска страна – Movember Bulgaria, БНТ и БНР ще ви представяме всичко най-интересно, което се случва около кампанията.
Напомняме Ви, че инициативата предвижда безплатни прегледи за пациенти с рак на простатата в Hill Clinic, през целия месец ноември.
Повече информация ще намерите в официалната страница на MOVEMBER BULGARIA.

Movember 1

Continue Reading
Advertisement