Открийте ни и в

Музика

DARA връхлита като буря с нов сингъл

Avatar

публикувано

на

DARA връхлита като буря с нов сингъл 141

Кредит: Вирджиния Рекърдс

Момиче-фурия! Такава е DARA в студиото, на сцената, на снимачната площадка, на екрана, както и в новия си сингъл “Thunder” (“гръмотевица“ в превод на български).

DARA създава песента в рамките на първото дигитално издание на най-големия в Европа творчески лагер за писане на музика – Song:Expo, в екип с международното хитмейкърското дуо KU3E – Chris Young (работил по проекти на Kylie Minogue, Jason Derulo, Lionel Richie, Rod Stewart, Ella Eyre, VIZE) & Mats Koray Genc и талантливия млад български продуцент Витали Езекиев.

Междувременно преди броени дни DARA получи 2 номинации от тазгодишните Музикални награди на БГ радио за “БГ изпълнителка“ и “БГ видеоклип“ за “Ай ай“ и бе обявена като един от новите треньори на “Гласът на България“, сезон 2021. Тази есен, като най-младия член на треньорския екип в предаването до момента, изпълнителката ще заеме един от четирите горещи стола в търсене на нови таланти заедно с Любо Киров, Иван Лечев и Галена.

Премиерата на аудио версията на “Thunder” е днес (09.07), в 10:00 ч. в радио ефирa, както и във всички дигитални стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и др.

Официалното видео към “Thunder” излиза на 16.07. Очаквайте!