Connect with us

Музика

Darren Emerson завзема Mixtape 5 пред февруари

Avatar

Публикувано

на

Darren Emerson

Darren Emerson, снимка: PR

Втората част на култовия филм „Трейнспотинг“ излиза по кината през февруари, а с нея идва и легендарният Darren Emerson. Зад пулта в голямата A-side зала на 11 февруари, заедно с него ще застанат двама от най-утвърдените диджеи на българската електронна сцена – Ясен Петров и Стивън.

Може би няма по-подходящи артисти от Ясен и Стивън, които да се присъединят към събитието. Точно както Емерсън, те застават на чело на електронната, техно и хаус музика през последните три десетилетия и смело продължават да се развиват. Eто защо очакванията за съвместното им парти са повече от обещаващи.

Ясен Петров е един от най-непредсказуемите диджеи на нашата сцена. Кариерата му е толкова разнообразна и наситена, че това резонира и в музиката му. Не очаквайте от него поредица от хитове, пускани от всеки друг диджей, защото няма да ги получите. Като създател и кръстник на Метрополис, от него могат да се очакват парчета, изпълнени с трайбъл ритми и земетръсни бас линии, които във всички случаи, докарват публиката до еуфория.

Стивън се занимава професионално с музика от близо 30 години, като винаги е печелил сърцата на публиката.  С множество успехи и отличия през годините, той черпи вдъхновение от класическия фънк и Детройтското техно, а любимите му моменти са онези, в които всички са „на гребена на вълната“.

Advertisement

В нощта на партито малката B-side зала също ще отвори врати. Младите DJ-и Калоян Колев и Теодор Кръстев ще представят разнообразните си сетове, с които се открояват на българската музикална сцена. Познати в ъндърграунд средите под името Eternal, те са и едни от първите членове на бързо разрастващата се техно организация Under_Construction.

[media-credit name=“Eternal, снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“900″]Eternal[/media-credit]

За да станете част от партито, с което ще отпразнуваме излизането на „Трейнспотинг 2“ дни преди официалната му премиера, можете да купите промоционален билет на цена от 19 лв. в OMV, The Mall, Epay Go, всички каси на EasyPay и мрежата на Eventim. След изчерпването им, редовната цена ще е 24 лв. Билетът важи и за двете зали в Mixtape 5.

Continue Reading
Advertisement