Connect with us

Tехнологии

DataArt официално е със статут на Amazon RDS партньор

Avatar

Публикувано

на

DataArt , глобална софтуерна компания, която проектира, разработва и поддържа персонализирани софтуерни решения, обяви, че вече е със статут на официален партньор на Amazon RDS. Това означава, че компанията ще може да оперира като доставчик на услугите на Amazon Web Services (AWS) за Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) с Aurora MySQL и RDS за MySQL.

Партньорите на Amazon RDS могат да извършват нови внедрения и да работят по мигрирането на клиенти на AWS към Amazon RDS, който управлява сложни и отнемащи време административни задачи. Тук се включват управление на съхранението, репликация за висока натовареност и пропускателна способност, както и бекъпи за възстановяване на данни при сривове.

Чрез статута на Amazon RDS партньор DataArt ще може да предоставя специализирана техническа експертиза и висококачествени услуги на клиентите при внедряването на услугите на Amazon RDS.

„Като утвърден доставчик на технологични услуги и решения, DataArt има за цел да подпомогне своите клиенти при развитието на техните бизнес системи чрез използването на гъвкавостта и разнообразието от услуги и иновации, които AWS предлага“, каза Петър Вайхански, старши вицепрезидент в DataArt.

За да получат статут на Amazon RDS партньор, компаниите трябва да могат да демонстрират задълбочен опит в AWS и висока технологична експертиза в тази сфера.

AWS дава възможност за мащабируеми, гъвкави и рентабилни решения, които да бъдат използвани, както от стартиращи бизнеси, така и от глобални компании. За да подпомогне безпроблемната интеграция и внедряване, AWS създаде своята партньорска програма, чрез която клиентите да селектират компаниите и да се уверят, че те имат достатъчно опит в предоставянето на такъв тип услуги.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement