Открийте ни и в

EDM

David Penn и DiMO BG миксират на Bedroom Beach

Avatar

публикувано

на

David Penn и DiMO BG миксират на Bedroom Beach 141

На 8 август Хосе Давид Пенин Монтийя, носещ артистичния псевдоним David Penn, ще взриви отново Bedroom Beach. Диджей David Penn е икона на испанската електронна музика с над 20-годишна кариера зад гърба си. Като продуцент в професионалната си биография има повече от 200 продукции и рекмикси. Правил е ремикси също така на големи имена в музикалния свят като Sandy Rivera, Mariah Carey, Boy George, Simply Red, Jon Cutler, Masters At Work.

Известен сред публиката с висококачествената си музика и сетове, David Penn е чест гост в най-добрите клубове в родната Испания, в Европа, Турция, Южна и Северна Америка. Също така печели многохилядни фенове и благодарение на собствения си лейбъл Urbana Recordings. Това признание се материализира и в редица награди: петкратно е най-добър диджей в класацията на Deejaymag, а два пъти е носител и на наградата за най-добър диджей на Vicious Music Awards.

На 8 август заедно с David Penn зад пулта на Bedroom Beach застава и колегата му DiMO BG. Носител на наградата Best House DJ за 2005 и 2011 г., DiMO BG има три ремикса на популярни песни, които върнаха българската музика на клубната сцена: заедно с Михаела Филева парчето й „Приливи и отливи“, парчето „Домино“ с Графа, парчето “Кажи ми вече всичко“ с Венци & Били Хлапето. DiMO BG има и авторски трак с Мариана Попова, излъчван и сега в ефира на няколко европейски радиостанции.

DiMO BG е работил в сътрудничество със Sandy Rivera, Marco Carola, Supernova, Wally Lopez, Dennis Ferrer, The Shapeshifters. Негови тракове са издавани от лейбъли като World Up, Lapsus Music, Go Deeva Records, Ready Mix Records, Da Way, Techsoul.

Нощта на електронната буря, която ще се разрази на 8 август на Bedroom Beach, ще се превърне и в нощ на фетишите, когато на сцената излязат момичетата от балета Bedroom Premium Ladies с тяхното тематично парти Fetish Night. Е, нощта няма да бъде чак толкова порочна и неприлична, колкото подсказва заглавието. Въпреки изпълнителките на пилон, въжетата, синджирите, намордниците, белезниците, латекса и шиповете. Сигурно е обаче, че възбудата ще се носи във въздуха и ще нажежава страстите почти до… червена точка с надпис Adults Only.