Connect with us

Музика

Day Mar, Jason Little и DARPA заедно в Парти Център 4km

Avatar

Публикувано

на

poster

posterНа 14-ти Ноември в столичният Парти Център 4КМ ще гостуват DAY MAR (Masters of Hardcore / NL), JASON LITTLE (Jason’s Mask / DE) и DARPA (Italo Business / NG Records / IT), по покана на Overload & Gabbafreakz и NG Records. По покана на трите организации идват едни от най-горещите, имена на съвременната електронна сцена. Организаторите разширяват границите на музикалното събитие като дават възможност за една вечер във две зали, да се изявят седемнайсет Български DJ и трима чуждестранни Артист DJ госта от Холандия, Германия и Италия.

Хедлайнер на вечерта ще бъде неповторимата DAY MAR която гостува за първи път в България, известна още като Дагмар Ото, открита от скаутите на букинг агенцията Masters of Hardcore (днес познати ни като Most Wanted DJ Agency). От този момент нататък, кариерата на DaY-MAR се изстрелва главоломно нагоре за последните няколко години. Като част от малкия елит на Хардкор дамите, тази диджейка е продала хиляди дискове и винили по света от последната си голяма изява в Холандия през 2005 пред над 15 000 души.

DJ DaY-MaR е истинска стихия! Грубият й външен вид, отличните умения зад пулта и парчета комбиниращи чувствителни вокали, режещи сирени, атмосферни ритми и трошащи бийтове разиграват публиката от злоба през сълзи и обратно. Ако не обичате Хардтехно и Хардкор, тя ще ви накара да се влюбите в него и да изпитате живота като никога досега. Много хора вече са запознати с таланта й от многобройнете парти – фестивали, на които всяка година тя е ангажирана да задоволява музикалните желания, на хилядите си фенове по света, като част от тях – Masters of Hardcore, Dominator, DefQon1, Syndicate, Free Festival, Freaqshow и мн. други…

През 2013 тя издава хардкор албум озаглавен „United States of DaY-MaR“, който диджейката представи на основната сцена на фестивала Dominator. Самата тя обещава че ни очакват ни много нови албуми и със сигурност ще видите DaY-MaR на много следващи фестивали и партита по клубове и open air-и по Европа.

day-mar

Daymar, снимка: PR

jason-little-2

Джейсън Литъл, снимка: PR

JASON LITTLE, познат също като Свен Ройтър, е роден в началото на 80-те.

Още при първия си контакт с музиката, той разбира, че трябва да посвети остатъка от живота си на брейкове и ритми. Когато е едва на 8, Джейсън започва да свири на пиано, което учи две години преди да се зарази от по-тъмната и немелодична страна на музиката, която не всички могат да разберат… или поне не родителите му. Като млад, често е оставял клавира на autoplay за да избяга навън с приятели и да се промъква на ранните партита на Thunderdome. Тогава съзнанието на младия музикант се избистря и Джейсън разбира с какво трябва да се занимава, а именно свръх тежки бийтове, ниски честоти, главоразмазващи и изкривени баси и ръбати вълни.Няколко години и много парчета по-късно, той създава нов лейбъл в подкрепа на тогава младата хардтехно сцена. Големи имена като DJ Rush, Mario Ranieri, Pet Duo, Frank Kwitta, Viper XXL, O.B.I. и Felix Kröcher остават силно впечатлени от парчетата му и с някои от тях Джейсън има по няколко ко-продукции… а той едва започва!

Освен неговия лейбъл – Джейсън’с Маск, той издава музика през Compressed Records, Словенските Fatallic-Resignation, Cannibal Society, Domestic Violence, Killfactory, Mental Torments, Crowbar и много други. Допълнително, малкият Джейсън издава и ко-продукции с няколко големи имена през limited edition серията му Jason’s Mask. Култовият му статус като продуцент му помага да се изстреля и като диджей и до днес разстрелва публиката си с брутални сетове из повечето европейски държави, включително на събития като Apokalypsa, Ruhr in Love, Nature One и т.н. След четири годишно оцъствие от Българската сцена, той се завръща готов да взриви Българските фенове в Парти Център 4КМ на 14-ти Ноември (Петък).

Advertisement

Истинското име на италианецът DARPA е Angelo Luca. Той израства с влечение към музиката и в частност към Техното.

Започва световната си кариера като DJ и продуцент през 2008, когато става известен както със смесване на различни стилове, така и със страста, която проявява и до момента по време на лайв изпълненията си. След изпълването със задоволство на местните клубове и оценяването от всички на продукцията му , издавана от известни международни техно лейбъли като ITALO BUSINESS, NAKED LUNCH, FINETOOL, NG RECORDS и мн. други, започват и международните обаждания и Darpa започва да се изявява в страни като Швейцария, Германия, България и други европейски и задокеански страни.

Днес той продължава да работи усилено за да разпространи техно музиката към все повече хора, за да им предаде емоциите, които тои преживява когато смесва или прави музика. Мотото му е „What World Would Be Without Techno?“

darpa

DARPA

От Българска страна ще вземат участие aртисти от Overload Organisation & Gabbafrekaz.org & NG Records:

ASPARUH & GROZDANOFF | JOY & METALIX | MOKUSHI & NOBODY | SML аs FREAKUIENCE | SHANODJ | D:UNKNOWN a.k.a. DaRkGaBBeR & Viljnal Vahn Dahl | DREADKICK | BALKAN HARD PROJECT | SORCE & REDDISH и CUNTROLLER.

poster2

14-ти Ноември София, Парти Център 4КМстарт: 22:30 18+, носете лични карти.
►Промо билети – 18.00лв. ►ВИП билети – 32.00лв. ►Нормални билети – 26.00лв.
►Вход на място – 30.00лв. ►ВИП на място – 40.00лв.

Advertisement

Ограничено количество промо билети от 7-ми Юли, на цена от 18 лв.

VIP билети от 32 лв. Ще са налични в мрежата на EVENTIM в цялата страна (магазини Germanos, Office 1, Пикадили, Техномаркет, Технополис, бензиностанции OMV и др).

Клубът се намира в София на мястото на бившия Военен ресторант до кръговото на 4-ти километър по бул. “Цариградско шосе”
Транспорт: Автобуси: № 1; 3; 5; 6; 84; 280; 313Тролейбус – линии: № 4; 5; 8; 11Маршрутно такси – линии: № 1; 6; 29

Промо билети и VIP от EVENTIM: http://bit.ly/1kcREgl

Advertisement
Continue Reading
Advertisement