Connect with us

Lifestyle

Спортната стрийминг платформа DAZN идва в България

Avatar

Публикувано

на

Garcia Campbell Joshua

DAZN, водещата световна спортна стрийминг услуга, се разширява до повече от 200 държави и територии от 1 декември. Платформата дебютира с уикенди с последователни боксови събития на международно ниво.

В събота, 5 декември, изгряващата американска звезда в леката категория Райън Гарсия се противопоставя на изпитания в битки британец и олимпийски златен медалист от 2012 г. Люк Кембъл. В събота, 12 декември, обединеният световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа (офицер на Ордена на Британската империя) ще защити световните си титли срещу задължителния претендент, българина Кубрат Пулев.

За да се обхване максимално международната публика в Северна Америка и Европа*, основните събития и за двете битки ще започнат около полунощ по Гринуич/ 19:00 EST / 16:00 PST/ 1:00 EET.

Първоначалната месечна такса за нови пазари ще бъде £1.99 или по-малко,
2,99 лв. – за България

„От Обединеното кралство до Мексико и Австралия, видяхме окуражаващо ниво на интерес към нашите ключови събития от първото стартиране през 2016 г.“, каза Джоузеф Марковски, Изпълнителният вицепрезидент на DAZN. „Очакваме с нетърпение да представим платформата DAZN по света този декември с вълнуващ график на битките.“

При старта си глобалната платформа на DAZN ще включва състезания от световното първенство по бокс, както и непрекъснато нарастващ архив от класически битки, информация за атлетите и редица оригинални програми, включително 40 DAYS, Saturday Fight Live и ONE NIGHT. Допълнителни спортове и програми ще бъдат добавени от 2021 година.

Advertisement

Приложението DAZN ще бъде достъпно в световен мащаб на повечето устройства, свързани с интернет, включително смартфони, таблети, лаптопи, компютри и устройства като интелигентни телевизори, стрийминг стикове и игрови конзоли.

За повече информация, посетете www.DAZN.com

*Мачът Гарсия-Кембъл няма да е достъпен за DAZN в Полша. Джошуа-Пулев няма да е достъпен за DAZN Обединено кралство или Ирландия.

Continue Reading
Advertisement