Connect with us

Музика

Dead Congregation ще свирят в София на 22 февруари

Avatar

Публикувано

на

DC Promo pic3

снимка: PR

Dead Congregation без съмнение са гордостта на дет метъл сцената на Гърция през последните пет години. Когато една банда се развива така динамично и посоката е прогресиращо подобряване на всички компоненти, съвсем естествено идват звукозаписни договори и покани за участие на емблематични фестивали. Фестивали, на които дори само фактът, че виждаш логото на дадена банда е признание, че тя е високо ценена.

А каква е формулата една банда да стигне до фенове в цял свят за малко повече от десетина година? Едва ли някой може да отговори с точност, но едно е сигурно – иска се постоянство, инвестиции и хъс. Dead Congregation ги имат. Добавете и самочувствието, което са набрали през годините, подкрепяно от положителни отзиви и имате група, която седи непоколебимо на сцена и е готова да изоре земята, на която сте стъпили, за да ви докаже, че има защо да е гордостта на дет метъл сцената на Гърция.

Шоуто им на живо е стегнато и в същото време динамично. Българската публика ще има шанса да го види на 22 февруари 2017-а, когато бандата ще мине през София като част от турнето „Sombre Martyrium over Europe – Part II Southeast Leg”.

Мястото е клуб Live & Loud, а началото на концерта е планирано за 21:00 ч. и ще бъде сложено от съпорт банда, която ще обявим по-късно. Билетите ще са на цена от 12 лв. и ще се продават само на място в клуба.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement