Открийте ни и в

Музика

Deep Zone със световен рекорд за „Най-дълъг албум“ и ново видео „Чиста лудост“

Avatar

публикувано

на

Deep Zone със световен рекорд за „Най-дълъг албум“ и ново видео „Чиста лудост“ 146

Deep Zone Project и този път не изневеряват на традицията си да бъдат новатори! След едногодишно затишие и усилена работа, групата изстрелва накуп новото видео „Чиста лудост“ и един наистина впечатляващ и нестандартен музикален албум, удостоен със световен рекорд за „Най-дълъг албум“от популярната американска платформа Record Setter!

125 авторски мелодични песни, ремикси и колаборации с едни от най-популярните БГ изпълнители: Графа, Криско, Миро, Михаела Филева, Белослава, Камен Воденичров, Нина Николина и много други. Longest Album е с продължителност 8 часа и 41 минути и съдържа чисто нови песни, както и най-доброто от Deep Zone през годините, но с подобрен, ремастериран звук.

Албумът ще се разпространява само в дигитален формат и ще може да се изтегли в перфектно качество, бързо и лесно от сайта на групата www.DeepZoneProject.com само с един SMS, както и от iTunes, Spotify и други популярни платформи.

Deep Zone със световен рекорд за „Най-дълъг албум“ и ново видео „Чиста лудост“ 147

Другото иновативно нещо в албума е, че той идва в два варианта: миксиран и немиксиран. Миксираният вариант представлява 8 едночасови хармонични микса без паузи и е дело на един от най-добрите български диджеи и част от основателите на групата – Dian Solo! Към файла с албума феновете ще открият и бонус – интересни снимки на групата през годините в различните й състави и обложка за тези, които ще искат да си го запишат на CD.

Новата им песен „Чиста лудост“ е в типичния Deep Zone стил: чувствена мелодия с добавен енергичен ритъм и красив текст изпят от певицата на групата Нелина… и няма как да не си запееш песента от първия път. Видеоклипът е дело на Шошо (Sky Brothers) и специално за него бе построен цял анимиран град.

 

Броени часове след официалната премиера на новото видео и албума на 7 април, Deep Zone  ще стартират и турнето си с концерт в популярен клуб в Стара Загора. След полунощ, в първите минути на 8 април групата ще има още един повод за празнуване – рождения ден на Нелина! Те ще го отбележат като подарят на всеки гост в заведението рекордния Longest Album под формата на луксозна скреч карта, която съдържа уникален код за изтегляне на албума от сайта на групата www.deepzoneproject.com

Реклама