Connect with us

Мода

Deichmann представя модата при обувките есен/зима 2022/23

Avatar

Публикувано

на

Pic 2

снимка: ПР

Deichmann представя модата при обувките ЕСЕН/ЗИМА 2022/23. Новата мода при обувките е доминирана от визия, която би могла едновременно да бъде стилна и шик, както и спортна и удобна. Модният фокус пада върху изчистения профил, но все пак се усеща желанието за повече женственост. Грубите и дебели подметки остават, но с по-фин силует и декорирани с верижки, а модерните по-дебели вериги са новият топ-тренд при ботушите, обувките на висок ток и лоуфърите.

Лоуфърите са ключов тренд в модата при обувките за предстоящия сезон – грубовати, класически или пък шикозни с масивен ток или платформа. При спортните модели доминират както и преди сникърите, които този сезон се отличават с изискани детайли. Наред с тъмните зимни цветове, характерни най-вече за грубите ботуши, изпъква един по-светъл и натурален цветови спектър, започващ от бялото и неговите нюанси и достигащ до мекото бежово и карамелените тонове.

Pic 4 683x1024 jpg

снимка: ПР

За небрежния зимен шик ще се погрижат меките ботуши в стил Бохо, високите до коляното и заимстваните от мъжкия гардероб боти с връзки, както и модерните „Puffy Boots“. В противовес на спорния, небрежния и грубоватия аутдоор стил, женствената визия е повлияна от шикозните обувки на токчета с екстравагантни детайли.

Advertisement

Апропо, Outdoor-стилът… Не забравяйте и подходящите аксесоари. Едно практично пончо за дъжд е добра компания за влажните есенни дни.

Защото обичаме обувките.

Под това мото ви представяме най-хубавите модели от новите тенденции. Защото за Deichmann и нашите почитатели, темата за обувките винаги поражда трепетни чувства.

Pic 1 1024x683 jpg

снимка: ПР

Advertisement