Connect with us

Компании

Delta Planet Mall с челно място в Годишните Награди за Строителство М2

Avatar

Публикувано

на

DPM Magic Tree

снимка: ПР

„Галерия Варна“ АД спечели първа награда в категория „Инвеститор на годината“ в Годишните Награди за Строителство М2. Компанията грабна отличието за най-големия строителен обект в България за 2019 г. – Delta Planet Mall в гр. Варна, с реализирана 109 122 м2 разгъната застроена площ само година след неговото откриване.

Delta Planet Mall притежава търговски площи в размер на 40 000 м2 и привлича все повече нови търговски марки, представени за първи път във Варна и региона. Сред тях са световноизвестни брандове като Mango, Guess, Desigual, SuperDry, Marc О’Polo, Asics, CCC, Cropp, House, Sinsay, най-голямото Cinema City извън София с 12 зали и единствената във Варна 4DX кино зала, Domino’s. През втората половина на 2020 г. предстои и откриването на нов концептуален магазин на ИКЕА, който ще замени настоящия център за поръчки във Варна и ще бъде единственият формат от този тип за Източна България. С отварянето му, заетостта на търговския център ще достигне до 94%. Очакванията са той да доведе до увеличение на посещаемостта на търговския център в двоен мащаб и до повишаване на оборотите на наемателите с 50%.

Годишните Награди за Строителство М2 се провеждат за осма поредна година с подкрепата на професионални организации в строителната индустрия, сред които Камара на строителите в България, Съюз На Архитектите, Камара на инженерите в инвестиционното проектиране и други. Броят нa участниците за 2019 г. е повече от 800.

Continue Reading
Advertisement