Connect with us

Музика

Demi Lovato представи осмия си студиен албум  HOLY FVCK

Avatar

Публикувано

на

снимка: ANIMATO MUSIC / UMG

Със седем студийни заглавия зад гърба си, всички от които дебютирали в Топ 5 на Billboard 200, Demi Lovato представи осмия си студиен албум  HOLY FVCK през Island Records. Музикалната колекция от 16 песни е пътешествие, основано на рок и поп-пънк корените на изпълнителката и е ретроспекция на нейния житейски опит. Представен с водещия сингъл “Skin of My Teeth“, в HOLY FVCK  певицата търси път към вътрешната сила, за да победи демоните в себе си.

„Създаването на този албум е най-удовлетворяващият ми творчески процес досега и съм благодарна на моите фенове и колеги, че споделиха пътуването с мен. Никога не съм се чувствала по-сигурна в себе си и музиката, която правя. Благодаря на моите Lovatics, които се забавляват с мен от самото начало и на тези, които тепърва ще се присъединят към нас. Този запис е за вас“, заявява Demi.

Demi Lovato, първоначално известна със своя актьорски талант, се превърна в музикален феномен заради забележителните си вокали и се отвърждава като световна сензация с многомилионна аудитория в социалните мрежи. От баладичното парче „Skyscraper“ до супер хитовете  „Sorry Not Sorry“ и „Cool for the Summer“, дискографията на Demi демонстрира качества, които не познават граници и успешен подход за смесване на жанрове – поп, R&B , рок, соул и др.

Demi ще представи HOLY FVCK на феновете в Южна и Северна Америка тази есен. Организирано съвместно с Live Nation, турнето с 32 дати започна миналата събота на панаира в щата Илинойс и ще продължи в Южна Америка със спирки в Бело Оризонте, Богота и много други, а на 22 септември изпълнителката се отправя към Северна Америка.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement