Connect with us

Музика

DEMONIC и CENTINEX на METALHEAD Meeting 2015

Avatar

Публикувано

на

Шведските дет метъл банди DEMONIC и CENTINEX ще свирят следващата година в четвъртото издание на METALHEAD Meeting, между 12 и 14 юни в Букурещ. Също така, не забравяйте, че 3-дневните абонаменти Earlybird от 80 леи ще се предлагат само до 01 декември! Шведите се присъединяват към потвърдените до момента изпълнители: Amorphis, The Sirens (Anneke, Liv, Kari), Antimatter, Primordial и Triptykon, в едно събитие, което има за цел да предостави три дни рок и метъл, с участието на повече от 30 групи, от които най-малко десет от чужбина, а някои от тях за първи път в Румъния и по три хедлайнери на ден.

6.10.2014

Британската група Antimatter се присъединява към фестивала METALHEAD Meeting 2015

Британската меланхоличен рок група Antimatter ще свири догодина в четвъртото издание на фестивала METALHEAD Meeting 2015, който ще се проведе от 12 до 14 юни в Букурещ.
Antimatter ще се присъединят към потвърдилите участие до този момент групи: Amorphis, The Sirens (Anneke, Liv, Kari), Primordial и Triptykon, в едно събитие, което има за цел да представи три дни рок и метъл, с над 30 групи, от които най-малко десет чужди групи, мнозина за първи път в Румъния и три (евентуално четири) хедлайнери на ден.

30.9.2014

The Sirens се присъединяват към фестивала METALHEAD Meeting 2015

Kari Rueslatten (THE 3RD AND THE MORTAL), Anneke van Giersbergen (THE GATHERING) и Liv Kristine (LEAVES ‘EYES, THEATRE OF TRAGEDY) ще пеят за първи път в Румъния и Източна Европа на фестивала METALHEAD Meeting 2015, който ще се проведе следващата година между 12 и 14 юни в Букурещ. Kari, Anneke и Liv Kristine ще се качат на сцената заедно за първи път под името THE SIRENS – супер група от три от най-добрите женски гласове в метъла. THE SIRENS ще се присъединят към досега обявените изпълнители: Amorphis, Primordial и Triptykon, на едно събитие, което има за цел да представи три дни рок и метъл, с над 30 групи, от които най-малко десет чужди групи, много от които ще са за първи път в Румъния и три (а може и четири) хедлайнери на ден. THE SIRENS са създадени след една идея на Анеке от началото на 2013 г., когато тя предложи на Kari дует за албума си „Drive“, след като призна, че албумът The Gathering „Mandylion“ е вдъхновен от гласа на Kari. Идеята е била Anneke да направи трибют на Kari чрез това сътрудничество, но за съжаление песента не е издадена до сега. Благодарение на доброто си приятелство Анеке и Liv Kirstine са имали възможността да се срещнат на фестивала Masters Of Rock в Чехия през 2013 г. и след това се родила идеята за „The Sirens“, въплъщаваща оригинална идея на Anneke.
METALHEAD Meeting 2015 отваря врати на 12 юни 2015 г. и обещава на феновете 3-дневен фестивал с над 30 групи, от които шест водещи международни хедлайнери, някои от които за първи път в Румъния! Така че не правете други планове за периода от 12 до 14 юни. Елате в Букурещ, защото точно както направихме с предишните три издания ще подготвим постер като за най-успешния румънски метъл фестивал.

Advertisement

Съборът на Metalhead 2015 се организира от водещия метъл уебсайт в Румъния, www.metalhead.ro

Очаквайте още подробности скоро!

Вход: 12:00
Начало: 13:00
Край: 01:00

Вземете тридневни билети на супер специални цени, валидни само до края на ноември 2014!

Advertisement
Continue Reading
Advertisement