Connect with us

Събития

Deniz Koyu: „Истинското парти е в България“

Avatar

Публикувано

на

DENIZ KOYU YALTA CLUB
DenizKoyu_1

Deniz Koyu, снимка: PR

Този уикенд имахме удоволствието да станем част от страхотното преживяване, което Deniz Koyu и Yalta club ни подариха.

След дебютното си участие на българска сцена в началото на 2013, DENIZ се завърна триумфално в Yalta club с мощен заряд от най-новото от прогресив и електро хаус музика. Преди него на пулта бе един от резидентите на YALTA CLUB, STEFAN POPOV, който повдигна сериозно повдигна градуса на настронието с майсторски подбраният си сет.

„If you want to see a real party with the best crowd reactions, just come to Bulgaria.“ – сподели атрактивният артист.

И това не е случайно! Разпознаваемото и отличително звучене на KOYU получава признанието на имена от бранша като Avicii, Swedish House Mafia, Tiesto, Dada Life и Fedde le Grand. Пред 2012-та година е посочен от MTV като един от артистите на електронната сцена, с който задължително трябва да се запознае всеки меломан. За своята седем-годишна кариера, Deniz Koyu успява да създаде четири продуцентски къщи, повече от двадесет хитови сингъла, а песента му „Tung!” е световно призната и го нарежда до топ диджеи и продуценти в класациите по целия свят. Честият гост на фестивали, като Tomorrowland и Ultra Music Festival, обещава неповторим сет и специално шоу за българските си фенове.

Партито с Deniz Koyu поставя началото на силния зимен сезон, подготвен ни от Yalta club. След такъв старт очакваме с нетърпение предстоящата визита на Roger Sanchez тази събота.

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement