Connect with us

Музика

DEPECHE MODE Нощ с P.I.F.

Avatar

Публикувано

на

CVS5920

DepecheБез съмнение B-Side на club *MIXTAPE 5* е твърде малък, за да побере за феновете на Depeche mode в София. Това се случи на 3 октомври, когато музикантите от група P.I.F. реализираха един много силен и запомнящ се трибют, посветен на английската легенда Depeche Mode.

Трудно е да потърсим обяснение за факта, че вече повече от 34 години творчеството на Depeche продължава да бъде много повече от музика в сърцата на най-отдадените фенове на великобританската група. Все по-популярни в световен мащаб стават и така наречените Depeche Mode Tribute Nights представени от лайв групи, които издигат в меломански култ  алтернативната банда.

Традицията продължава и в София на 6 декември (Никулден) със следващата тематична DEPECHE MODE NIGHT, която този път ще отвори вратите на голямата зала в club *MIXTAPE 5*.

На сцената ще видим група P.I.F. Те ще представят солидна част от творчеството на Depeche Mode, отново в компанията на Краси Москов, който ще допълни атмосферата със специален DJ Set от света на брит-музиката.

Билети за концерта ще се продават само на място във вечерта на събитието на цена от 5лв. А всички именици, които празнуват Никулден влизат безплатно!
Началото е в 22:00ч.

Мястото е club *MIXTAPE 5*, адрес: бул. България 1, подлез „Галерия“. Събитието е подходящо за лица над  18 години.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement