Открийте ни и в

EDM

Dimo BG с нов EP в Bedroom Premium Club

Avatar

публикувано

на

Dimo BG с нов EP в Bedroom Premium Club 141

На 27 юни, събота, в Bedroom Beach в Слънчев бряг, феновете на хаус музиката ще имат неповторимата възможност да се насладят на предстоящото EP издание на диджей DiMO BG. То се състои от два авторски трака, които ще достигнат до дигиталните магазини чрез Hotfingers – един от топ лейбълите в световната хаус музиката. Заедно с DiMO BG зад пулта в Bedroom Beach ще бъде и диджей Vasco C.

DiMO BG е един от най-добрите български диджеи с многобройни участия и отличия зад гърба си. Гостувал е в престижни чуждестранни клубове като Ministry of Sound (Лондон), Source Bar (Мейдстоун), EGG (Лондон), Pulse (Лондон), както и в запазени родни марки на качествената клубна музика като Yalta (София) и Cacao Beach (Слънчев бряг). От 2007г е един от основните DJ на Bedroom Beach. Негови тракове са издавани от лейбъли като World Up, Lapsus Music, Go Deeva Records, Ready Mix Records, Da Way, Techsoul и много други.

Продукцията на DiMO BG получават поркрепата и намира място в сетовете на известни имена в електронната музика като Sandy Rivera, Marco Carola, Supernova, Wally Lopez, Dennis Ferrer, The Shapeshifters и други.

През последната година DiMO BG прави три ремикса на едни от най-добрите БГ изпълнители, които върнаха българската музика на клубната сцена: заедно с Михаела Филева парчето й „Приливи и отливи“, парчето „Домино“ с Графа и “Кажи ми вече всичко“ с  Венци & Били Хлапето. В началото на 2015г се реализира и авторският му трак с Веселина Попова, излъчван и сега по няколко европейски радиостанции и в ефира на популярните български музикални телевизии.

DiMO BG е носител на наградата Best House DJ за 2005 и 2011 г.

На 27 юни в Bedroom Beach, освен новото EP на DiMO BG, ще бъде представено и новото вариететно шоу на клуба Rock Star, почерпало вдъхновение от неостаряващите рок и хеви метъл легенди като AC/DC, Metallica, Deep Purple, Guns n’ Roses, Aerosmith.

Реклама