Connect with us

Музика

DISCO SPACE парти в MEMENTO

Avatar

Публикувано

на

event

В разгара на лятото, отбележи в календара си 29 август, когато „политаме“ към дългоочакваното DISCO SPАCE парти в MEMENTO, Раковска!

След супер успешен тур в Израел DJ GOBY е отново в сърцето на София! С него зад пулта застава DJ Nick.

„Подготви се да завъртим Вселената с култовите парчета от блясъка на „Studio 54“, „Paradise Garage“, „The Loft“, но с още по-колоритен прочит и ремикси на най-доброто от диско сцената от 80-те до днес“,  обещава Цветелин Иванов от CODE!

Очилата не са задължителни, но бъдете готови за блясъка на светлините!, споделят от лейбъла CODE, организатор на култовото събитие в столицата.

Зад диджей пулта, в звездната диско нощ, на MEMENTO застават не един, а двама артисти  на CODE: GOBY и DJ Nick.

В последната гореща събота на август, ела да разхладиш градските мисли с качествена музика и свежи коктейли на DISCO SPACE парти!

Advertisement

Спираме Земята да се върти и те каним да се потопиш в космичния свят на диско музиката в сърцето на нощна София, MEMENTO, Раковска, където заедно танцуват умът, тялото и душата!

GOBY започва кариерата си като DJ в началото на 90-те години, вдъхновявайки публиката със звука на винил в популярни нощни клубове като „Спартакус“, „Червило“, „Вси Светии“, „Примо“ и други, където е известен с музика от стиловете Disco, Soul, Garage, House.

Днес проповядва най-доброто от Disco и House музиката, не само на българската, но и на чуждестранната клубна сцена, като артист и продуцент за музикалния лейбъл Thunder Jam Records (Израел). DJ GOBY работи по проекти за edit&remix на музика с лейбъли и изпълнители като „Spa In Disco Records“, „Rare Wiri Records“, „Masterworks Music“, „Golden Soul Records“, „Good Stuff Recordings“, „Disco Funk Spinner [D.F.S]“, „James Rod“, „Fran Deeper“, „Rayko“, „VinylAddicted“,  „J&M Brothers“, „Lenny Fontana“.

DJ Nick е един от основателите на култовата ъндърграунд техногрупа ZONE 204 от 90-те години.

За резервации: +359 888 402 333, MEMENTO: ул.“Георги Раковски“ 106

Advertisement
Continue Reading
Advertisement