Connect with us

Телевизия

Discovery предизвиква оцеляващи да завладеят шест екстремни терена в новата приключенска поредица „Колелото“

Avatar

Публикувано

на

DC Koleloto Luke

Discovery Channel отвежда сървайвъл жанра на друго ниво с премиерата на новата поредица „Колелото“. Предаването предизвиква шестима участници да оцелеят на шест видимо изтощителни локации в Южна Америка. Със завъртането на колелото, всеки претендент е оставен на нова изолирана локация и бива изложен на едни от най-екстремните терени в света. Участниците не знаят кога и защо колелото се завърта, нито, че възложеното им място се определя от въртенето на луната. Оборудвани само с основни инструменти за оцеляване и SOS устройства, които да използват, за да се откажат от предизвикателството, те трябва да си набавят храна, вода и подслон сами. Когато колелото се завърти отново, те се отправят към нова локация, където трябва да използват съвсем различни умения за оцеляване. „Колелото“ започва излъчване по Discovery Channel на 19 март от 22:00 часа.

DC Koleloto Lindsay

„Колелото“ е изключително предизвикателство за оцеляващите. В него участниците трябва да се справят не само с едно, а с шест негостоприемни локации за период от 60 дни. Героите не са експерти по оцеляване, а обикновени хора, които искат да докажат нещо. Те не са запознати с механизма на колелото, който отразява лунния календар. С всяка фаза на луната, колелото се завърта и изпраща всеки участник на нов терен. Само зрителите ще бъдат наясно с принципа му, докато оцеляващите агонизират и са в пълно неведение кога колелото ще се завърти отново.

Ще имат ли претендентите нужните качества да издържат в суровите терени, или предизвикателствата ще се окажат непреодолими? Гледайте как участниците се борят с природата и собственото си психическо състояние, за да разберете кой ще оцелее в „Колелото“ от 19 март по Discovery Channel.

DC Koleloto Shon

Continue Reading
Advertisement