Открийте ни и в

Телевизия

Discovery Channel застъпва още повече завладяващи истории в програмата си за 2017 и 2018 г.

MIKA

публикувано

на

Discovery Channel застъпва още повече завладяващи истории в програмата си за 2017 и 2018 г. 46

На 20-и април Discovery Channel представи впечатляващата си програма за периода 2017-2018 г., включваща амбициозна селекция от нови сезони на ключови глобални поредици, смели документални филми и дългоочаквани игрални сериали, които ще покажат дълбочината и креативността в разказването на истории, характерни за Discovery Channel.

„Повече от 30 години Discovery Channel е лидер в документалния жанр, потапяйки зрителите в истории на истински експерти, пионери и индивидуалисти, които ни вдъхновяват и събуждат въображението ни“, коментира Александра Тиганас, програмен директор, Discovery Networks Централна и Източна Европа. „През 2017 г. ще засилим документалното повествование още повече, представяйки иновативни формати и ексклузивни глобални телевизионни събития, които ще ангажират зрителите както никога досега. Ще продължаваме да засищаме феновете си  и с повече от техните любими предавания.”

Новите поредици, които ще дебютират по Discovery Channel тази година включват „СЪКРОВИЩЕТО НА КУПЪР“. Поредицата представя изключително приключение, търсене на съкровища, започнало в Космоса. Премиерата на документалния филм „КОМАРИТЕ“ (работно заглавие) също предстои в рамките на годината. Продукцията обръща внимание на света за нуждата от незабавни действия срещу нарастващата заплаха, която комарите представляват за човечеството.

Тъй като международният интерес към криминалните поредици расте, през 2017 г. Discovery Channel ще излъчи две поредици които ще представят две от най-легендарните криминални фигури на миналия век. „МИЛИОНИТЕ НА ЕСКОБАР“ (работно заглавие) ще проследи търсенето на скритото съкровище на колумбийския наркобарон Пабло Ескобар. Същевременно, след глобалния успех на „ХАРЛИ И БРАТЯТА ДЕЙВИДСЪН“, през втората половина на годината предстои премиерата на нов игрален сериал – „ПРЕСЛЕДВАНЕ: ЮНАБОМБЪР“ (работно заглавие), който проследява преследването на Тед Казински, известен като Юнабомбър, от агента на ФБР Джим „Фиц” Фицджералд с помощта на революционния му подход в криминоложката лингвистика.

Поредиците на Discovery Channel, посветени на високите скорости и автомобилите, ще бъдат подплатени с нови предавания като ВЪЗРАЖДАНЕ НА ГАРАЖИ (работно заглавие), както и със завръщането на едни от любимите поредици на зрителите като „БЪРЗИ И ШУМНИ“, БРАТЯТА ДИЗЕЛ“, АВТОРАБОТИЛНИЦАТА НА АУТСАЙДЕРИТЕ“, УЛИЧНИ ПРЕСТЪПНИЦИ и „УЛИЧНИ ПРЕСТЪПНИЦИ: НЮ ОРЛИЪНС“.

СЕДМИЦАТА НА АКУЛИТЕ се завръща за своята 29-та годишнина през лятото на 2017-та, заедно с любими предавания като разтърсващия приключенски хит „ГОЛИ И УПЛАШЕНИ“, продължението му „ГОЛИ И УПЛАШЕНИ XL“ с премиера през септември, както и „СМЪРТОНОСЕН УЛОВ“. За да приключи подобаващо година, най-високо рейтинговата поредица на Discovery „ТРЕСКА ЗА ЗЛАТО се завръща за осми сезон. През юли се очаква премиерата и на изцяло новите епизоди на „ТРЕСКА ЗА ЗЛАТО: ПЪТЯТ НА ПАРКЪР“ (работно заглавие), които проследяват пътя на Паркър Скнабел по стъпките на предците му.

„Знаем, че предавания като „ТРЕСКА ЗА ЗЛАТО“ и „БЪРЗИ И ШУМНИ“ имат отзвук сред публиката по цял свят и продължават да бъдат сред най-гледаните ни продукции, заради своите истински персонажи и въздействащи сюжети”, допълва Александра Тиганас. „С грабващата си тематика и вълнуващи обрати „СЪКРОВИЩЕТО НА КУПЪР“, „ПРЕСЛЕДВАНЕ: ЮНАБОМБЪР“ (работно заглавие) и „МИЛИОНИТЕ НА ЕСКОБАР“ (работно заглавие) са естествено продължение на основоопределящите жанрове на Discovery и нямаме търпение да представим тази обширна комбинация от риалити, документално и игрално съдържание на зрителите през 2017 г. и в бъдеще.”

Акцентите в програмата на Discovery Channel за 2017-2018 г. включват:

НОВИ ДОКУМЕНТАЛНИ ПОРЕДИЦИ:

СЪКРОВИЩЕТО НА КУПЪР

През 60-те години на миналия век „първата седморка“ астронавти са рок-звезди и дръзки смелчаци. С вид на кино звезда и страст към спортни автомобили, Гордън Купър е най-младият и напереният сред тях. Пионер в космическите полети, той поставя рекорд, ненадминат и до днес – за най-продължителен самостоятелен космически полет на американец. По време на една от решаващите му мисии Гордън твърди, че претърсва земното кълбо за ядрени обекти, а всъщност открива нещо съвсем друго – потънали кораби. Десетки години той работи в пълна тайна, използвайки информация от своите обиколки около Земята, за да създаде карта на съкровищата. Гордън вярва, че тя може да доведе до невъобразимо богатство и преди смъртта си я предава на своя дългогодишен приятел Даръл Миклос. Сега, Миклос се отправя на мисия да изпълни завещанието на починалия си ментор, най-накрая осъзнавайки дългогодишната мечта на Купър и доказвайки на света, че мистериозните документи държат ключа за ново поколение изследователи.

Discovery Channel застъпва още повече завладяващи истории в програмата си за 2017 и 2018 г. 47

МИЛИОНИТЕ НА ЕСКОБАР“ (работно заглавие)

Пабло Ескобар, най-известният колумбийски наркобарон, се превръща от обикновен наркотрафикант в глава на кокаиновия картел в Меделин – империя с приходи от десетки милиарди долари от продажба на наркотици. Ескобар е изхарчил много от парите си за луксозни вещи и имоти по света. Според градските легенди обаче, голяма част от богатството му все още не е открито и е заровено из Колумбия и Централна Америка. С безпрецедентен достъп и помощта на колумбийското правителство, Discovery се впуска в търсене на предполагаемото скрито съкровище на колумбийския наркобарон в новата поредица „МИЛИОНИТЕ НА ЕСКОБАР“ (работно заглавие), която ще се излъчи по-късно през годината. Дъг и Бен, бивши офицери от ЦРУ, са на мисия да разрешат мистерията веднъж завинаги. Те комбинират уменията си с последен модел георадар, за да намерят незаконните печалби от наркотици на Ескобар. Никога досега не е имало търсене от подобен мащаб. Ако съкровището съществува, Дъг и Бен ще го открият и веднъж завинаги ще разрешат тази велика мистерия.

ТЪМНИНА“ (работно заглавие)

Тази нова поредица включва едни от най-напредналите и задълбочени тестове на психическото и физическото оцеляване, излъчвани някога на телевизионния екран. Предаването е вдъхновено от екстремните тренировъчни сценарии, провеждани от военните сили на САЩ, „Департамента на отбраната“ на САЩ и НАСА. Във всеки епизод трима непознати прекрачват границите на възможностите си. Те са поставени в абсолютен мрак, прекарвайки няколко дни заровени под земята, докато се придвижват из праисторически пещерни системи, древни подземни градове и изоставени мини на стотици години.

НОВИ КЛЮЧОВИ ГЛОБАЛНИ ПОРЕДИЦИ НА DISCOVERY CHANNEL:

Discovery Channel застъпва още повече завладяващи истории в програмата си за 2017 и 2018 г. 48

ТРЕСКА ЗА ЗЛАТО: ПЪТЯТ НА ПАРКЪР“ (работно заглавие)

Между 1896 и 1899 г. повече от 100 000 смелчаци се отправят на опасно пътешествие в замръзналия север по легендарния маршрут на Златната треска в Клондайк. Повечето от тях така и не успяват да стигнат до края. Убити или изплашени от мечки, недостъпен терен, силни порои и температури под 40 градуса по Целзий, само един на трима успява да завърши пътешествието. Сега Паркър Шнабел, един от главните герои в поредицата „ТРЕСКА ЗА ЗЛАТО“ на Discovery Channel, ще опита да измине същия маршрут и да го документира. Паркър произлиза от семейство на миньори и именно починалия му дядо го вдъхновява да измине легендарния маршрут. В памет на дядо си, той се изправя срещу едно от най-опасните предизвикателства, които някога е поемал, прекосявайки крайбрежната верига по време на наближаващата зима. Шнабел трябва да мине по следите на предците си, прекосявайки разстоянието от дома си в Аляска до прочутите златни полета на Клондайк.

Discovery Channel застъпва още повече завладяващи истории в програмата си за 2017 и 2018 г. 49

ГОЛИ И УПЛАШЕНИ XL

Какво ще стане, когато умножите ненадминатия сървайвъл хит на Discovery Channel „Голи и уплашени” по шест? Ще получите невиждано досега сървайвъл предизвикателство. Дванайсет от най-подготвените и находчиви оцеляващи, всички от които са покорили Еверест в предизвикателството на „Голи и уплашени”, се обединяват, за да надвият привидно невъзможна ситуация. „ГОЛИ И УПЛАШЕНИ XL“ е 40-дневно предизвикателство, което го прави по-трудно от всички останали в поредицата до този момент. Тези шест жени и мъже са изоставени на отдалечена локация.  Те не разполагат нито с храна и вода, нито с дрехи. Този път обаче експертите по оцеляване са 12, всеки от които се бори за едни и същи ресурси. По своята същност, „ГОЛИ И УПЛАШЕНИ XL“ е предизвикателство както за оцеляване, така и за социализиране.  Как ще се спогодят участниците?  Ще сформират ли една голяма група, или ще се разцепят на няколко по-малки с цел оцеляване? Когато мащабът на предизвикателството е толкова голям, участниците трябва да са наясно с особеностите на околната среда, за да се измъкнат живи.

НОВИ ТУРБО ПОРЕДИЦИ:

Discovery Channel застъпва още повече завладяващи истории в програмата си за 2017 и 2018 г. 50

Chris Stevens and Richard Rawlings instruct Dayne Kent West on how to save his shop.

ВЪЗРАЖДАНЕ НА ГАРАЖИ (работно заглавие)

Ричард Роулинс е собственик на няколко успешни бизнеса, сред които автоработилницата „Gas Monkey Garage“, световно известен магазин за хот род автомобили и заведението „Gas Monkey Bar and Grill“. Сега той е готов да помогне на други бизнесмени да постигнат същия успех.  За тази цел, Роулинс обикаля САЩ в търсене на бедстващи автомобилни и мотоциклетни работилници, които имат спешна нужда от пари и са на прага на фалита.  Ще успее ли Ричард и екипът му да спасят мизерстващите гаражи от фаталния край?

НОВИ ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ:

КОМАРИТЕ“ (работно заглавие)

Комарите са най-големите причинители на смърт в съвременната история на човека. Бързата промяна в околната среда и улеснения интернационален туризъм само засилват заплахата от комарите. Тези промени пренасят зарази като Зика, Денга и жълта треска към незасегнати до момента части на света – от Бразилия, през Флорида, до Ню Йорк, излагайки милиони животи на риск. Заснет на четири континента и включвайки становища от някои от водещите световни експерти – включително директора на „Центъра за контрол и превенция на заболяванията“ Том Фриден и лидерите на „Световната здравна организация“,  КОМАРИТЕ“ (работно заглавие) обръща внимание на света за тази разрастваща се глобална заплаха и призовава към предприемането на действия на цялата международна общност, за да бъде спряна. Този документален филм наблюдава уникалната биология на комара, разкривайки неговата скрита възможност да се адаптира и да преодолява опитите да бъде контролиран. „КОМАРИТЕ“ (работно заглавие) представя нови и на места противоречиви методи за елиминирането на опасността от смъртоносните насекоми. Режисьор на филма е Сю Райнард.

НОВИ ИГРАЛНИ СЕРИАЛИ:

ПРЕСЛЕДВАНЕ: ЮНАБОМБЪР“ (работно заглавие)

„ПРЕСЛЕДВАНЕ: ЮНАБОМБЪР“ (работно заглавие) разказва драматичната и грабваща история по действителен случай за издирването на „Юнабомбър“, най-смъртоносния сериен атентатор в историята. Игралният сериал се фокусира върху агента на ФБР и криминален специалист Джим „Фиц“ Фицджералд (в ролята е Сам Уортингтън, известен с ролите си в „Аватар” и „Възражение по съвест”), който за пръв път използва криминоложки лингвистични методи, за да идентифицира и залови Юнабомбъра. Тед Казински е изигран от Пол Бетани (участвал в „Гангстер No. 1“, „Капитан Америка: Гражданска война“). Като новоназначен криминален специалист и най-нов член на UTF, Фиц започва битка не само срещу Юнабомбъра, един от най-опитните и брилянтни престъпници в историята, но и срещу бюрокрацията в UTF, след като неговите отшелнически идеи и нови методи са пренебрегнати от системата. „ПРЕСЛЕДВАНЕ: ЮНАБОМБЪР“ (работно заглавие) е продуциран от Джон Голдуин, консултант за Discovery, Lionsgate, Discovery Channel и Trigger Street Productions. Награденият с награда „Еми“ телевизионен продуцент и режисьор Грег Яйтанес е продуцент, режисьор и сценарист на сериала, а Адрю Содроски, автор на наградената пиеса „Холланд, Мичиган”, е създател и изпълнителен продуцент на „ПРЕСЛЕДВАНЕ: ЮНАБОМБЪР“ (работно заглавие). Джим  Фицджералд е продуцент консултант на продукцията.

СПЕЦИАЛНИ ПРОГРАМИ:

Discovery Channel застъпва още повече завладяващи истории в програмата си за 2017 и 2018 г. 51

СЕДМИЦАТА НА АКУЛИТЕ“ – 30та ГОДИШНИНА

През 2018 г. „СЕДМИЦАТА НА АКУЛИТЕ“ навършва 30 години! След 3 десетилетия и стотици предавания „СЕДМИЦАТА НА АКУЛИТЕ“ се превърна в стожер на лятото и феномен в поп културата. Като най-дълго излъчваното лятно телевизионно събитие, представящо екзотични, неизследвани локации, невероятни плажове и сонографии на акули, „СЕДМИЦАТА НА АКУЛИТЕ“ е дала на зрителите задълбочен поглед върху мистериозния свят на акулите. Програмата винаги отвежда аудиторията до места, до които камери не са достигали. С течение на времето „СЕДМИЦАТА НА АКУЛИТЕ“ създаде общество от учени, сред които Крейг О‘Конъл, Нийл Хамършлейнг и Тристан Гътъридж, които се обединяват, за да споделят научните си истории с акули и вълнуващи проучвания в областта. През 2018 г. тези учени, заедно с най-добрите подводни оператори, сред които Анди Касагранде и Джо Ромеро, ще покажат акулите в невиждана досега светлина. Discovery ще използва нова технология, от генетично профилиране до микроскопични маркировки с камери, за да надникне още по-дълбоко в екосистемата на акулите. 30-тата годишнина на шоуто ще комбинира най-доброто от науката и технологиите, за да запечата впечатляващото и неразбрано поведение на акулите. От търсенето на най-голямата бяла акула дълбоко в океана, до изследването на странни, нови видове акули, „СЕДМИЦАТА НА АКУЛИТЕ“ 2018 ще се гмурне в тайния живот на тези големи риби и ще намери по-добър начин за споделянето на океаните между тях и човека. 30-тия юбилей на „СЕДМИЦАТА НА АКУЛИТЕ“ обещава да бъде най-добрата седмица досега, изпълнена със съдържание за акулите, което не бива да бъде пропускано.

НОВИ СЕЗОНИ НА ПОЗНАТИ ПОРЕДИЦИ:

Поредиците на Discovery Channel, които ще се завърнат през 2017-2018 г. включват: „ДИВОТО СЕМЕЙСТВО ОТ АЛЯСКА (Park Slope Productions), „АЛЯСКА: ПОСЛЕДНАТА ГРАНИЦА“ (Discovery Studios), „ЗЛАТО В БЕРИНГОВО МОРЕ“ (Original Productions), „СМЪРТОНОСЕН УЛОВ“ (Original Productions), „БРАТЯТА ДИЗЕЛ“ (Magilla Entertainment), НА КРАЯ НА АЛЯСКА (TwoFour), БЪРЗИ И ШУМНИ (Pilgrim Media Group), ТРЕСКА ЗА ЗЛАТО (Raw Television), „ЗЕМИТЕ НА МЪРТВИТЕ“ (Sirens Media), „ПОСЛЕДНИТЕ ЖИТЕЛИ НА АЛЯСКА“ (Half Yard Productions), „АВТОРАБОТИЛНИЦАТА НА АУТСАЙДЕРИТЕ“ (Pilgrim Media Group), „ДОМАШЕН АЛКОХОЛ“ (Magilla Entertainment), ГОЛИ И УПЛАШЕНИ (Renegade 83), „УЛИЧНИ ПРЕСТЪПНИЦИ“ и УЛИЧНИ ПРЕСТЪПНИЦИ: НЮ ОРЛИАНС“ (Pilgrim Media Group), „ОСТРОВЪТ НА ЗМИИТЕ И СКРИТОТО СЪКРОВИЩЕ“ (MAK Pictures), „МЪЖЕТЕ ОТ ЮКОН“ (Paper Route).

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Lifestyle

Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR

MIKA

публикувано

на

от

Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR 52

Рок поезия и вълнуващи документални филми ще сплотяват семействата пред телевизорите

Май идва с много празнично настроение, вълнуващи филмови заглавия, забавление и музика в ефира на Bulgaria ON AIR. Зрителите на политематичната телевизия ще се насладят на разнообразна програма, с която ще се забавляват със семействата си по време на великденските и майските празници.

Начало на празничната програма ще даде Рок поезия – концерт по стихове на Александър Петровна 1 май, от 22 часа. В продължение на 2 часа меломаните ще чуят едни от най-обичаните български песни по текст на велия Александър Петров. Тангра, Сигнал,  Фактор,  БТР,  D2, Кирил Маричков, Стенли и още любими музиканти ще изпълнят песни, белязали живота на поколения българи – „Богатство“ и „Любовта, без която не можем“, „В друго време, в друг свят“, „Оставаме“ от филма „Оркестър без име“, „Времето е наше“, „Последен валс“, „Развод ми дай“.

На 2 май, от 11:15 часа ще бъде излъчен концертът на Деси Добрева, с който тя взриви зала 1 на НДК. По време на него талантливата изпълнителка изпя някои от най-харесваните песни както от богатото ни фолклорно наследство, така и авторски песни, с които спечели сърцата на публиката.

В 14:30 часа зрителите на Bulgaria ON AIR могат да проследят документалния филм „Песента на цветовете – филм за Владимир Димитров – Майстора“ на режисьора Мая Вапцарова. Късометражният филм разкрива гения на Майстора и непреходността на творбите му по един деликатен, но завладяващ начин. Неделната вечер ще завърши обещаващо – с концерт на Шерил Кроу в Capitol Theater, който политематичната телевизия ще излъчи от 20:30 часа. Веднага след това, в 22:20 часа, зрителите ще се потопят в света на съвършенството със спектакъла „Безвремие“ на дует Авеню. Концертът се състоя 14 години след излизането на последния албум на един от най-популярните дуети у нас. На сцената Заки и Боби от дует Авеню ще изпълнят най-големите си хитове, но и няколко нови песни. Специално участие в  „Безвремие“ ще вземат и Мария Илиева и Любо Киров.

Първата седмица на май ще започне с още по-добро настроение, благодарение на концерта на друг обичан дует – „Ритон“. На 3 май, от 19:30 часа зрителите на Bulgaria ON AIR ще се насладят на концерта им „Чакаме ви с любов“.

В Деня на Храбростта и на българската армия – 6 май, от 9 часа, политематичната телевизия ще излъчи документалния филм „Чудото“, посветен на един от най-добрите военни пилоти – Чудомир Топлодолски. През 1939 година Топлодолски е назначен за заместник-началник на Изтребителната школа за висш пилотаж, която е разположена на летище Карлово и е подчинена на командира на 6-и въздушен изтребителен полк. По време на Втората световна война, 6-и изтребителен полк получава нови бойни задачи, свързани най-вече с въздушната отбрана на столицата от нападенията на англо-американската авиация за далечно действие. Героят – летец е носител на два ордена „За храброст“,  а във филма „Чудото“ зрителите ще видят спомените за великия летец на дъщеря и внучката му.

Продължете понататък

Събития

„Йоркширският ветеринар“ на Viasat Nature с неизлъчван досега сезон от Великден

MIKA

публикувано

на

от

„Йоркширският ветеринар“ на Viasat Nature с неизлъчван досега сезон от Великден 53

снимка: Viasat Nature

Вече култовите ветеринари Питър Райт и Джулиан Нортън се завръщат по Viasat Nature на Великден с оригиналния първи сезон на „Йоркширският ветеринар“, който показва ежедневието във ветеринарната клиника в Скейлдейл в идиличния Северен Йоркшир.

Неизлъчван досега по Viasat Nature това е първи сезон на вече най-популярното и обичано ветеринарно предаване по най-зеления ТВ канал в палитрата на Viasat World. В главните роли отново са Джулиан Нортън и партньорът му – ветеранът ветеринар Питър Райт, който някога е чиракувал на най-известния в историята и света ветеринар Джеймс Хериот.

Видео за неизлъчваният досега първи сезон на „Йоркширският ветеринар“ по Viasat Nature.

Ветеринарната клиника Скейлдейл в живописното градче Търск е и оригиналната практика на самия Джеймс Хериот. Богата на история, практиката на „Джеймс Хериот“ (артистичен псевдоним) е създадена през 1940-те от покойния Доналд Синклер и действителния Джеймс Хериот – Алф Райт.

Райт записва ежедневните си преживелици на хартия, което ражда поредица от книга, станали световно известни в последствие. По-късно, през 1978 г., е заснет и ТВ сериал, базиран на книгите на Райт, със заглавието „За всички създания – големи и малки“.  Миналата година по Epic Drama дебютира новият ТВ сериал-римейк със същото име – очаквайте продължението му по-късно през 2021 г.

Обратно към пилотния сезон на „Йоркширският ветеринар“ в наши дни – практиката се е преместила от оригиналното помещение в специално построена за целта сграда, но сърцето и душата й са все същите. Всички ветеринари от екипа на клиниката в Скейлдейл са обучени да се грижат за всякакви създания – големи и малки. Те имат експертизата да оказват медицинска помощ и да извъшват хирургически операции на всякакви животни, независимо от размера им.

От алпаки, кози и овце през котки, хамстери и кучета до коне и крави, всякакви животни са добре дошли в тази клиника. Семейството на Скелдейл е истински отдадено на грижите за животните и отстоява завещаното наследство и историческа репутатция на практиката.

С тази клиентела, която радко има медицинска осигуровка, благосъстоянието на животните винаги има предимство пред печалбата, в съчетание с най-доброто лекарство : конска доза истнински обична грижа.

„Йоркширският ветеринар“ сезон първи дебютира по Viasat Nature в понеделник, 3 май, и ще се излъчва всеки делничен ден след 21:30 часа.

Продължете понататък
Скандал, който свали правителство 64
Кинопреди 4 седмици

Скандал, който свали правителство

Излезе „Лес тъмен“ от Никол Краус, определен от критиката като блестящо постижение 65
Културапреди 4 седмици

Излезе „Лес тъмен“ от Никол Краус, определен от критиката като блестящо постижение

Нова книга изд. ЕРА - "Сапфиреният залив" от Холи Мартин 66
Културапреди 4 седмици

Нова книга изд. ЕРА – “Сапфиреният залив” от Холи Мартин

Популярни актьори се предизвикват със спортни постижения в подкрепа на българското образование 67
Lifestyleпреди 4 седмици

Популярни актьори се предизвикват със спортни постижения в подкрепа на българското образование

„Тити рисува букви“, втора част на първата книга-помагало за деца с дислексия 68
Културапреди 4 седмици

„Тити рисува букви“, втора част на първата книга-помагало за деца с дислексия

БГ родители създадоха рецепти за балансирано хранене за своите деца в инициативата на Нестле България 69
Lifestyleпреди 4 седмици

БГ родители създадоха рецепти за балансирано хранене за своите деца в инициативата на Нестле България

Премиерният японски сериал „Ангели в бяло“ - от 11 април по Bulgaria ON AIR 70
Телевизияпреди 4 седмици

Премиерният японски сериал „Ангели в бяло“ – от 11 април по Bulgaria ON AIR

„Добро момче. Умерено нежно” – пъстър калейдоскоп на живота в първите два романа на Галин Никифоров 71
Литературапреди 4 седмици

„Добро момче. Умерено нежно” – пъстър калейдоскоп на живота в първите два романа на Галин Никифоров

Премиери на „Случаят Пипилоти Мист“ и „Машините са кучки“ на Здрава Каменова и Гергана Димитрова 72
Обществопреди 4 седмици

Премиери на „Случаят Пипилоти Мист“ и „Машините са кучки“ на Здрава Каменова и Гергана Димитрова

CMTEN разкри "Music Box" 73
Премиерапреди 4 седмици

CMTEN разкри “Music Box”

Горещо