Connect with us

Телевизия

Discovery Channel подхранва страстта на любителите на мотоциклети с премиерната поредица „Свещени стоманени мотори“

Avatar

Публикувано

на

DN Sveshteni Stomaneni Motori

През ноември зрителите на Discovery Channel ще имат възможност да изживеят една истинска мотоциклетна мания с новото предаване „Свещени стоманени мотори“. В него феновете на моторите ще получат неограничен достъп до един от най-необикновените и ексклузивни мото клубове в света. Поредицата стартира на 9-и ноември, от 22:00 ч. по Discovery Channel и ще проследи както историята на колоритния клуб и неговия екип, така и процеса по изработването на моторите, наред със заредения с адреналин свят на мотористите.

Преди десетилетие Джейсън Уилсън предприема сериозна стъпка в живота си – отваря сервиз, в който неуморно започва изработката на изключително класни мотоциклети по поръчка и възстановяването на американски класически модели. След скромно начало, Джейсън и неговият пъстър екип усъвършенстват своите професионални умения и основават клуба  „Douche Larouche“. Днес той е пълноправна институция с нормативни актове, редовни срещи и подразделения в страната и по целия свят. Членовете на клуба варират от известни майстори и приятели от детството, до икони в подземния свят на моторите.

За Джейсън и екипа му, ако клиентът има пари и връзки, няма нищо, което тези момчета да не могат да направят за него. Джейсън намира формулата на успеха, като прави услуги на другите членове, други сервизи и приятели на приятели. Така собственикът на клуба бързо набира популярност и се сдобива с огромна клиентела. Освен на този успех и на стотиците мотори шедьоври, които екипът на клуба изработва, зрителите на Discovery ще станат свидетели и на забавното ежедневие на героите от поредицата – момчета точно толкова шумни, колкото и моторите, които създават благодарение на своята неизчерпаема страст.

Discovery Channel

Continue Reading
Advertisement