Connect with us

Телевизия

Discovery Channel разкрива света на търговията с ценни предмети в новата поредица „Британски съкровища, американско злато“

Avatar

Публикувано

на

DC Britanski Sykrovishta Amerikansko Zlato Jesse i Matt Taylor

Джеси МакКлър – „Кралят на препродажбите“ е научил всичко за купуването и продаването от семейния си бизнес – той е собственик на антикварен магазин в Лос Анджелис. Човекът, който отговаря за него, е баща му Мак, а сестра му Линдзи може да намери купувач за всичко. Джеси обаче е убеден, че ще реализира по-голяма печалба, ако внася британски колекционерски предмети в САЩ. Затова напуска Лос Анджелис и се отправя към Великобритания. Discovery Channel ще разкрие на всички подробности за бизнеса му със старинни предмети на 27 октомври, четвъртък, от 22:00 ч. в новата поредица „Британски съкровища, американско злато“.

International Networks

Епизодите представят как британските приятели на Джеси му идват на помощ, за да създадат успешния бизнес, за който американецът е дошъл. Блейки – един от партньорите на Джеси има връзки и контакти, а Тейлър е експерт по колекционерски предмети. Във всеки епизод Джеси пътува из Великобритания със своя верен „Понтиак“ на лов за тематични колекционерски скъпоценности. Джеси се натъква на много ценности – от ваза от костен порцелан, позлатена мивка, притежание на Елтън Джон, камшик на Бритни Спиърс, спортни и военни принадлежности, до зловещи предмети. Той ще посети търгове, панаири, величествени имения и разпродажби и ще срещне различни британци – от колекционери до спортни легенди, като през цялото време се надява да превърне британските съкровища в американско злато.

International Networks

Continue Reading
Advertisement