Открийте ни и в

Телевизия

Discovery Channel се сблъсква с „Тежко избавление“

Avatar

публикувано

на

Discovery Channel се сблъсква с „Тежко избавление“ 146

Най-натоварената магистрала в света не е място за слаби сърца. Уникалните предизвикателства и трудни условия ангажират непрекъснато тежкотоварните машини за разчистване на пътищата в този непредвидим участък. От разрушителни снежни виелици до преобърнали се камиони, водачите на машините срещат огромни предизвикателства в поддръжката на магистралите. „Тежко избавление“ ще покаже на зрителите рисковете, които поемат те, за да обезопасят един от най-важните пътища в САЩ от 22-и август, в 21:00 ч. по Discovery Channel.

Поредицата следва денонощно множество главни оператори, спасителни екипи и екипи за поддръжка на пътя, докато се борят да опазят движението на коли по най-важния търговски път на САЩ гладко и необезпокоявано. Компаниите работят неуморно, за да поддържат пътищата отворени при всякакви метеорологични условия.

От разрушителни снежни виелици, опустошаващи безмилостно километри от пътя, до преобърнали се камиони, неуморната дейност на тези мъже и жени предпазва магистрала 401 да се превърне в пързалка към ада и в най-лошите зимни условия. Средата е безмилостна и избавлението – тежко, но залогът си струва, след като работни места и животи са изложени на риск на пътя.

Discovery Channel се сблъсква с „Тежко избавление“ 147

Реклама