Connect with us

Телевизия

Discovery Channel ще проследи търсенето на изгубените милиони на наркобарона Пабло Ескобар

Avatar

Публикувано

на

DC Milionite na Escobar

Пабло Ескобар, най-известният колумбийски наркобарон, се превръща от обикновен наркотрафикант в глава на кокаиновия картел в Меделин – империя с приходи от десетки милиарди долари от продажба на наркотици. Ескобар е изхарчил много от парите си за луксозни вещи и имоти по света. Според градските легенди обаче, голяма част от богатството му все още не е открито и е заровено из Колумбия и Централна Америка. С безпрецедентен достъп и помощта на колумбийското правителство, Discovery се впуска в търсене на предполагаемото скрито съкровище на колумбийския наркобарон в новата поредица „Милионите на Ескобар“ (работно заглавие), която ще се излъчи по-късно през годината.

Дъг и Бен, бивши офицери от ЦРУ, са на мисия да разрешат мистерията веднъж завинаги. Те комбинират уменията си с последен модел георадар, за да намерят незаконните печалби от наркотици на Ескобар.

„Милионите на Ескобар“ (работно заглавие) е продуциран за Discovery Channel от Network Entertainment и Blackfin. Изпълнителни продуценти са Дерик Мъри и Джено Макдърмът, заедно с Фред Пичел и Дъг Лукс. Изпълнителни продуценти за Discovery Channel са Мат Вафиадис и Линдзи Малинчак. За повече информация, посетете http://www.discovery.com/.

Continue Reading
Advertisement