Connect with us

Музика

DJ номер едно за 2013-та година идва в Yalta Club

Avatar

Публикувано

на

DIXON TAKEOVER
DIXON_1

DIXON, снимка: PR

Най-добрият DJ за изминалата година, според библията за електронна музика – Resident Advisor, DIXON ще открие сезона на момчетата от TAKEOVER тази събота. В нощта на 4-ти октомври, и най-тъмните кътчета на ROOM 2 в YALTA CLUB ще бъдат изпълнени с феновете на едно от най-ярките имена в света на електрoнната ъндърграунд музика.

DIXON е артист от категорията специални, който завладява със свой собствен стил, отличаващ го от масата. Той диктува, а не следва новите течения. Неговият лейбъл Innervisions бе награден като Best Label Of The Year само преди броени дни на DJ Awards в Ибиза. Той е сред най-актуалните и търсени имена в момента, което го поставя на върха. А в това ще се убедиш тази събота, малко след полунощ.

Dixon е дълбок и въздействащ, такъв какъвто е и вайб-ът на TAKEOVER.

Проектът на LIUBO URSINY, VALDY и PHILIP CHERNIKOV, направи страхотен старт в началото на годината и както се очертава продължението му ще е още по- масивно.

Напомняме, че в събота за RООМ 2, може да влезеш само от алтернативния (TAKEOVER) вход на YАЛТА, намиращ се на ул. Аксаков.

Следващото парти от поредицата предстои. Артистът е ТIGA. Мястото остава ROOM 2. А подробности ще бъдат поставени на фокус съвсем скоро.

Advertisement

Билети за събитията могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIN.BG и YALTA CLUB.

DIXON_TAKEOVER

Continue Reading
Advertisement