Открийте ни и в

EDM

DJ Питър Браун избра сцената на Bedroom Premium club на 26.03

MIKA

публикувано

на

Френски DJ и продуцент, базиран в Барселона, Питър Браун, вече бе постигнал велики нещав сферата на музиката преди да изгрее на световната сцена през 2004 г. Бързо се утвърждава като търсен DJ по цял свят.

Огромна подкрепа и признание получава от Roger Sanchez,Erick Morillo, Alex Kenji, My Digital Enemy,The Shapeshifters, Manuel de La Mare, Federico Scavo и Mark Knight, което показва защо, освен с чар, се нареди сред определящите тенденциите DJ и се превърна в основен играч в света на хаус музиката.

Със своята впечатляваща автобиография и разтърсващ музикален талант, Питър Браун застава зад пулта на многобройни клубове и фестивали в целия свят, включително Space

|Ibiza|, Pacha Москва;резидент DJ е в най-добрите клубове във Франция>Villa-Garden, Open House, Inox и в Испания>The Family, Sauvage. От 2013 г. той е резидент DJ и в един от най-популярният клуб в света – PACHA IBIZA, и има свое собствено седмичнорадио-шоу по радио PachaFm. Възлагано му е да направи ремикси на изпълнители като Eddie Amador, Hard Rock Sofa, Swanky Tunes  Kid Massive, Tiesto, David Penn, Chris Montana, Peter Gelderblom, Agent Greg, Tune BrothersJerry Ropero, Mike Newman. Продуцира съвместно с Etienne Ozborne, Corey Andrew, Max’C,Ann Bailey,Jesse Garcia, Tapesh, Jerome Robins, Jay C, Jonathan Ulysses и Chris Montana.

Негови заглавия влизат ведниот най-значимитеалбуми в денс музиката, включително Toolroom, Hotfingers, Pacha Recordings, Pornostar, Tiger, 1605 Music Therapy, Spinnin, Zulu Rec, Housesession, Milk N Sugar Rec, Mjuzieek Digital, Hed Kandi, Ministry of Sound и Urbana.

Световно известният DJ Питър Браун избра сцената на Bedroom Premium club на 26.03. Тази вечер ще надмине всякакви очаквания за блестящо шоу, разтърсващо парти и мистериозен пърформънс на балета Bedroom Premium Ladies, които ще ви отключат вратата към света на Glenfiddich.

P.S. Еленските рога не са това, които бяха. Не се стеснявайте да ги сложите.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама BECA

EDM

Носителят на Нобелова награда за мир, заедно с EXIT, реализира един от най-големите фестивални проекти през 2020 г.!

MIKA

публикувано

на

от

Световната продоволствена програма на ООН, най-голямата хуманитарна организация в света, днес спечели Нобелова награда за мир, най-престижното световно признание за изключителния принос към обществото! На церемонията по награждаването, проведена около 11 часа сутринта в Осло, беше наградена Световната продоволствена програма, „за усилията си за борба с глада, за приноса си за подобряване на условията за мир в засегнатите от конфликти райони и за действаща движеща сила в усилията за предотвратяване използването на глада като оръжие за война и конфликт”, както се посочва в решението на комитета за Нобелова награда.

В началото на август Световната продоволствена програма на ООН и EXIT стартираха нова фаза на проекта Life Stream, за да работят заедно, за да помогнат на милиони хора от цялата планета, които са стигнали до предела на прекомерен глад от пандемията Covid-19. Реализацията на проекта стартира с панела „Съзнателна музика“, проведен на 3-ти септември, който до момента е бил наблюдаван от над 100 000 души и на който говориха директорът на Световната продоволствена програма, David Beasley, и основателят на EXIT, Dušan Kovačević. Панелът беше последван от първия фестивал на живо от 3-ти до 6-ти септември в Петроварадинската крепост, в който участваха някои от водещите световни изпълнители на електронна музика Charlotte de Witte, Carl Cox, Paul van Dyk, Hot Since 82 и много други, а след това излъчване на записани изпълнения от 17-ти до 27-ми, които събраха над 4,5 милиона гледания към днешна дата в социалната мрежа Facebook и платформата YouTube.

Новата глава значително разшири обхвата на Life Stream, който в допълнение към опазването на околната среда, подчертава проблема с прекратяването на прекомерния глад за около 270 милиона души, които ще бъдат засегнати от пандемичните и карантинните мерки до края на тази година. Конкретни стъпки бяха видени по време на стрийминг изданието, когато видео материали и съобщения бяха излъчени като неразделна част от записите, които говориха за екологичната мисия на проекта и работата на Световната продоволствена програма на ООН. По това време беше възможно да дарите средства директно на тази изключителна хуманитарна организация.

Тазгодишната кампания беше въведението към много по-широкото сътрудничество между EXIT и WFP през 2021 г., което ще отбележи две изключителни годишнини, 60-годишнината от Световната хранителна програма и кулминацията на честването на двадесетата годишнина от EXIT, когато на фестивала, в пълния му формат, ще се представят някои от водещите световни звезди като Tyga, David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz, Boris Brejcha и много други.

Продължете понататък

EDM

Dr.Feelgroove в ударна колаборация с Лора Христова и Владимир Митин

MIKA

публикувано

на

от

Фотокредит: Георги Стоилов

„Дивный сон” и “Ain’t no good” разкриват любовта, за която всички мечтаем

Добре познатият на музикалната сцена Dr. Feelgroove не спира да изненадва своите фенове, като представя две нови концептуални парчета „Дивный сон“ и “Ain’t no good”. Зад тях стои успешната колаборация на Dr. Feelgroove с актрисата Лора Христова, която е автор на тесктовете, и музиканта Владимир Митев, умело вплел тромпетния звук в електронното звучене.

Сингълът „Дивный сон“ е пример за тази перфектна колаборация от бийт, музика и вокал в стилова палитра от джаз, груув и хаус. Песента отразява музикалния ритъм на всяко обичащо сърце – вълшебен сън- мечта за живот в мир, хармония и любов.

Зад лириката стои единствената дама в триото – Лора Христова, – която обогатява есперимента на звука с литературната плътност на руския език.

Новаторският синтез от различни музикални стилове продължава и със сингъла „Ain’t no good“ . Това е песен за желанието, съмненията и страховете на една любов – страстна и нежна, разтваряща и обсебваща.

Dr. Feelgroove има зад гърба си редица успешни проекти, реализирани за българското радио и телевизия. Той е хедлайнер и на редица европейски фестивали.

Лора Христова завършва Академията за драматичен театър и кино в Санкт Петербург, специалност “актьорско майсторство”.

Българската музикална сцена познава добре и името на Владимир Митин, чийто виртуозни изпълнения на тромпет оставят трайна следа.

Парчетата в Bandcamp:

Повече за музикалната синергия между Dr. Feelgroove, Лора Христова и Владимир Митин можете да научите на http://drfeelgroove.com/.

Продължете понататък

Горещо