Открийте ни и в

EDM

DJ Andrew BG на сцената на Bedroom Beach

Avatar

публикувано

на

DJ Andrew BG на сцената на Bedroom Beach 141

снимка: PR

На 17 юли зад пулта на Bedroom Beach застава един от най-добрите български диджеи Andrew BG. Той отскоро е част от лейбъла Coolture Sound, който менажира Веселина Попова и работи с доста известни чужди лейбъли като Kittball, D-Vine Sounds, Dear Deer, Kiez Beats, Heavenly Bodies. През юли и август Andrew BG ще бъде на сцената на Bedroom Beach заедно с чуждестранните си колеги Ruben Alvarez и Ben Delay.

В началото на лятото заедно с DiMO BG издадоха Bedroom Beach Exclusive Mix 2015.

Заедно с Andrew на 17 юли зад пулта ще застане и колегата му C-Fusion, който също е резидент на Bedroom Beach.

На 17 юли освен от двамата диджеи „нощният ред“ на Bedroom Beach ще бъде въдворен от червеното и златното, двата запазени цвята на царските и кралските особи. Червено за мантиите и одеждите на цариците и кралиците, златното – за изящните им корони. С такива аксесоари на сцената на култовия морски клуб ще дефилират триумфално момичетата от балета Bedroom Ladies, пребразили се като танцуващи кралици от едноименното тематично парти The Queens, почерпало хореографски и дизайнерски вдъхновение от цветовете и аксесоарите на колекцията есен-зима на емблематичния дизайнерски тандем Dolce&Gabbana.

Кой е Andrew BG

Преди повече от десет години Andrew бива впечатлен от енергията на електронната музика и тя остава в сърцето му завинаги. Истинската му пристрастеност към нея не го оставя и до днес. По време на участията си експериментира с почти всички стилове модерна електронна музика, заедно с акапели и лайв инструменти, прибавяйки авторски щрих и правейки всяка една вечер уникално преживяване.

[media-credit name=”снимка: PR” align=”aligncenter” width=”650″]andrewbg-lumber[/media-credit]

Зад гърба си има изпълнения навсякъде в страната с подкрепа и в сътрудничество с най-популярните български артисти, както и заедно с много чуждестранни гости като Claudio Holze, DJ Livio, Dominic Plaza, Cristian Cambas, Martin Garcia, Sergio Fernandez, Dj Chus, The Shapeshifters, Cedric Gervais, Crazibiza, Finnebassen, Phonique, DJane Sam Divine, Blond:ish.

Кой е DJ C-Fusion

Преди да заеме тази престижна позиция Бранимир, както е истинското му име, работи в едни от най-елитните московски клубове, където за няколко години формира своя личен стил. Участията му зад пулта със световноизвестни диджеи и продуценти като Audiofly, James Zabiela, Paul Rogers, Anthony Pappa, DJ Remo, Dusty Kid, Paco Maroto, Tarkan му носят известност не само в България, а и в чужбина. Музиката на C-Fusion е бутиково изпълнение, изграденo от комбинацията на Deep, House и Tech звученето и резултатът от нея е винаги актуален и свеж саунд.

Реклама