Открийте ни и в

Музика

DJ Dan Healy в София по покана на :PM CLUB

Avatar

публикувано

на

poster17.10

Oт резидент в топ клубове из цяла Европа, до мега турнета обхващащи Азия и САЩ, Dan Healy е един от най-добрите диджеи на Великобритания, чието международно влияние и популярност се разрастват непрекъснато през последните десет години. Този петък, 17 октомври, лондончанинът ще направи дебют пред публиката в :PM CLUB, а заедно с резидентите Kaiski и DJ Angelo, ще нажежат атмосферата до точка на кипене!
В първите години от кариерата му, енергичните партита на Филмовия фестивал в Кан с участието на Dan Healy, привличат вниманието на списание “Playboy”. Скоро след това диджеят е поканен от самия Хю Хефнър да пуска на купона за рождения му ден, както и резидентство в “Playboy Club” в Лондон. Dan започва да трупа верни последователи където и да се появи, а многобройните му участия му дават възможност за съвместна работа с някои от най-големите звезди от шоубизнеса като Akon, David Gueta и Paris Hilton, която също го наема за рождения си ден в Лондон. Той е сред любимците на лондонската фешън индустрия и световните модни гиганти Cartier, Louis Vuitton и Bulgari, а през 2013 г. представя свой сет на престижните награди “Мъж на годината 2013” на списание GQ. Негови редовни клиенти, за които пуска на частни партита са Microsoft, IBM, BMW и Goldman Sachs.

Dan Healy & Paris Hilton

Dan Healy & Paris Hilton, снимка: PR

Dan Healy & David Gueta(1)

Dan Healy & David Gueta, снимка: PR

Dan Haely & Akon(1)

Dan Haely & Akon, снимка: PR

След десетгодишна суперуспешна кариера, Dan все още е един от най-търсените диджеи на лондонската клубна сцена, а шоуто му е винаги забележително. Където и да се окажете по време на пътуванията си тази година, си струва да проверите графика на Dan Healy …. 17 октомври вече е резервиран, а партито на месеца се очертава да бъде в :PM CLUB в София.

Продължете понататък
Реклама