Connect with us

EDM

DJ Fenton Gee пренася ритъма на Ибиса в столичния :PM CLUB

Avatar

Публикувано

на

На 15 май, петък, специален гост зад пулта на :PM CLUB ще бъде дългогодишният резидент на топ клубовете Amnesia, Space и PACHA в Ибиса – DJ Fenton Gee, който с лекота ще пренесе ритъма на култовата парти дестинация в София. Преди британецът да стартира своя ексклузивен, двучасов сет след полунощ, партито ще поведат родните звезди DJ Kaiski и DJ Go-Go.

В своя сет, който ще представи пред родната публика, Fenton Gee ще включи както някои от най-популярните в момента клубни хитове и ремикси на стари класики, така и своя нов летен сингъл “What We Do“. Световната му премиера и промо кампания стартират на 20 юли.

DJ Fenton Gee се изявява и зад пултовете на лондонските клубове “Anabel” в Мейфеър и “Ministry Of Sound”, пускал е за събития като “Ibiza Legends Weekender”, известни личности и брандове като Reebok, H&M & Calvin Klein, и редом до световни артисти като Carl Cox, Together, Revolution Recruits, Pukka Up, Steve Aoki’s Playhouse, Kisstory & Ibiza Rocks.

Една от най-впечатляващите му изяви е за бъдещия крал на Англия Принц Уилям, на частно събитие в Лондон. Неговите турнета включват цяла Европа, Средиземноморието, Близкия изток и Азия, а напоследък и Индонезия.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement