Connect with us

Музика

DJ KATCH идва за парти в :PM CLUB

Avatar

Публикувано

на

pmclubdjkatch27.02

DJ KatchНа 27 февруари, поредното международно участие на DJ KATCH ще го отведе зад пулта на хитовия :PM CLUB в София. Известният немски продуцент и диджей ще застане начело на петъчното парти заедно с българските си колеги Kaiski и Go-Go.

С десетки рилийзи и ремикси за световни артисти в своята кариера, 28-годишният германец е сред най-търсените диджеи в света в съвременната хаус музика. С изяви в над 30 страни, музикантът постоянно съчетава ангажименти между Лондон, Ню Йорк, Берлин, Ибиса, Шанхай, Маями и Сингапур в натоварения си график.

DJ KATCH е многостранен творец и успешен продуцент със златни албуми и хитове в международните чартове. Автор е на тракове и официални ремикси за световни звезди като Robin Schulz, Beenie Man, Redman, Kanye West, Keri Hilson, Lumidee, Pitbull и др., а огромната популярност на продукциите му през последните месеци само доказва това. Заради своя неустоим стил е спечелил хиляди последователи по целия свят, както и резиденции като диджей на три континента.

Continue Reading
Advertisement