Connect with us

Музика

DJ RADY – легендата се завръща в YALTA CLUB

Avatar

Публикувано

на

DJ RADYНа 24 октомври, петък, в сърцето на града, пулсиращо с електронни ритми, една легенда се завръща. Името е емблема и еквивалент за всичко, което стои в основата на клубната музика през 90-те. Това несъмнено е DJ RADY – човекът, носещ историята на най-култовия и значим, в развитието на столичния клуб YALTA, период.

Живата легенда ще застане отново зад пулта в петъчната вечер, като изненада всички с музикална селекция, специално избрана за повода. 24 октомври ще събере отново на едно място ключови и добре познати парти личности от 90-те години, емблематични за развитието на YALTA CLUB и електронната музика (алтернативна музика) у нас. Зад бара ще застанат същите онези хора, които са обслужвали посетителите на клуба преди години. Посетителите ще бъдат посрещани от небезизвестния Гого (Григорий Кюлев). А музиката, за нея, както разбрахме, ще се погрижи един от най-значимите диджей, с огромен принос за музикалната култура по онова време – DJ RADY. Той ще отдели внимание и на по-алтернативното и ново звучене в част от програмата за вечерта.

Партито е отворено и приветства всички, които искат да отбележат легендарния период за YALTA CLUB, заедно с един чутовен за времето си артист.

Continue Reading
Advertisement