Открийте ни и в

EDM

DJ RUNO ще звучи в ефира на радио NOVA

Avatar

публикувано

на

DJ RUNO ще звучи в ефира на радио NOVA 141

Oт днес радио NOVA представя новото свежо попълнения в ефира си – предаването ELEGANT TOUCH на резидента на YALTA CLUB DJ Runo. На 101.7 FM – честотата, на която звучи само качествена chillout, lounge, funk и house музика и най-добрата селекция от предавания от електронната сцена, ще чуем и специалната селекция на диджея. Предаването ще се излъчва всяка сряда от 18:00 до 19:00 часа.

В сетовете си диджеят набляга на стилове като nudeep, deephouse и techhouse и винаги е готов да експериментира. През 2014 DJ Runo стартира своя поредица от миксове в платформата Soundcloud – „ElegantTouch“ – име, което по-късно превърна в мото на своите вечери в YALTA CLUB. Сега радио NOVAпредставя едноименното му седмично радио шоу „ElegantTouch“, което ще радва слушателите на 101.7 FM в София и онлайн на www.radionova.bg всяка сряда.В него DJ RUNO ще пуска премиери на негови продукции, ексклузивни сетове, както и записи от негови участия.

Талантливият диджей може чуете и като част от програмата на най-големия фестивал за електронна музика в България – SOLAR SUMMER. Билети за събитието могат да бъдат закупени на цена от 40 лв. в мрежата на EVENTIM.BG и бензиностанции OMV.

Реклама